1 2

Κατηγορίες

Διοργανώτρια εταιρεία

Προϋποθέσεις Εισόδου ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Δυναμική και επιτυχημένη η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες, με εκθέτες που ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για το 2023, καθώς και με καινούριες επιχειρήσεις με έντονο το ενδιαφέρον για συμμετοχή, έκλεισε τις εργασίες της η 4η διεθνής έκθεση «Verde.tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος».

Για τρεις ημέρες, από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, το εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία μετατράπηκε σε ένα εργαστήριο καινοτομίας, προβάλλοντας ό,τι πιο σύγχρονο έχουν να επιδείξουν οι πράσινες τεχνολογίες. H ανταπόκριση σημαντικών επιχειρήσεων της συγκεκριμένης αγοράς από την Ελλάδα και από το εξωτερικό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να είναι πλήρης από συμμετοχές η φετινή διοργάνωση και να επιτευχθεί απόλυτη κάλυψη του εκθεσιακού κέντρου.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για το «σήμερα» και το «αύριο» της κυκλικής οικονομίας και των smart cities.

Λαμπερά εγκαίνια για την 4η Verde.tec

Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της πρώτης ημέρας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας αλλά και φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος και υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση. Στη σχετική εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και των επιστημών, για τη δράση και τις άοκνες προσπάθειές τους με σκοπό την επίλυση περιβαλλοντικών θεμάτων και την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης στην ελληνική κοινωνία.

Στα εγκαίνια, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν εκ μέρους της Πολιτείας:

- Ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Μανώλης Γραφάκος.

- Η βουλευτής Ηλείας & πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής κ. Διονυσία Θεοδώρα  Αυγερινοπούλου.

- Ο βουλευτής Βʼ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Σωκράτης Φάμελος.

- Η βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και Αν. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας  ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Χαρά Καφαντάρη.

- Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Ενέργειας, Κλίματος, Περιβάλλοντος & Κυκλικής Οικονομίας κ. Γιώργος Κρεμλής.

- Η επικεφαλής του θεματικού Τομέα Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

- Η αρχιτέκτων και συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιου Μπακογιάννη, κ. Καλλιόπη Παπαδάκη.

 Εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης:

- Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

- Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

- Ο πρόεδρος του ΙΤΑ και δήμαρχος Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

- Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

- Ο δήμαρχος Παιανίας κ. Ισίδωρος Μάδης.

Εκ μέρους Φορέων:

- Ο α΄ αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) κ. Δημήτρης Βαργιάμης.

- Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΣΕΔΕ) κ. Μαρία Τσιομπάνου.

- Ο διευθύνων σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) κ. Νίκος Χιωτάκης.

- Ο πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) δρ. Σπυρίδωνας Οικονόμου.

- Η πρόεδρος του Συμβουλίου Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων (ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ) κ. Μαρία Λοϊζίδου.

- Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ) κ. Παναγιώτης Λαδακάκος.

- Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) κ. Στυλιανός Λουμάκης.

- Ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) κ. Κωνσταντίνος Βασιλικός.

- Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών (ΣΕΧΒ) κ. Βασίλης Γούναρης.

- Ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΧΒ κ. Απόστολος Σκαρλάτος.

Από την πανεπιστημιακή κοινότητα:

- Ο Διδάκτωρ Μηχανικής Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Βερολίνου κ. Αδαμάντιος Σκορδίλης.        

- Ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ κ. Ευθύμιος  Λέκκας.

- Η καθηγήτρια του ΕΜΠ και Πρόεδρος του ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - Συμβούλιο Ενεργειακής Αξιοποίησης Αποβλήτων, Μαρία Λοϊζίδου.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και των επιστημών, για τη δράση και τις άοκνες προσπάθειές τους με σκοπό την επίλυση περιβαλλοντικών θεμάτων και την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης στην ελληνική κοινωνία.

Συνοπτικά οι βραβευθέντες: Δρ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, η κ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο κ. Σωκράτης Φάμελλος, η κ. Χαρά Καφαντάρη, ο κ. Γιώργος Πατούλης, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο κ. Νίκος Χιωτάκης, ο κ. Γιώργος Κρεμλής, ο Δρ. Ευθύμιος Λέκκας, ο Δρ. Αδαμάντιος Σκορδίλης, η κ. Μαρία Λοϊζίδου, ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Tην εκδήλωση άνοιξε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press και τον συντονισμό ανέλαβε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού ECOTEC κ. Μιχάλης Σταθακόπουλος.

Verde.tec Forum / Greek Green Awards

Περισσότεροι από 220 ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να αναδείξουν κάθε πτυχή για θέματα αιχμής που απασχολούν τον τομέα του περιβάλλοντος. Επιστήμονες, εξειδικευμένες εταιρείες και φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα έδωσαν απαντήσεις και λύσεις μέσα από 32 ημερίδες και workshop.

Παράλληλα, εντυπωσιακές ήταν οι πρακτικές που αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν στα GreekGreenAwards, σε δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 19 και 20 Μαρτίου. Οργανισμοί, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις βραβεύτηκαν για πρακτικές, προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αναπτύξει θέτοντας την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να έχει γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Ραντεβού το 2023!

Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εκθέτες, στους συνέδρους και στους επισκέπτες, καθώς και σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της Verde.tec.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023!

 

 

Οι νικητές των βραβείων Greek Green Awards: Απ όλη την Ελλάδα οι 63 καλύτερες περιβαλλοντικές πρακτικές

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης verde.tec 2022 που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας 18-20 Μαρτίου 2022 από την Τεχνοεκδοτική/TPress, απονεμήθηκαν στο πλαίσιο των Greek Green Awards τα παρακάτω βραβεία:

 

H Re-Battery απαντά θετικά και δίνει λύση και για το απόβλητο των συσσωρευτών της ηλεκτροκίνησης

Το ΣΕΔ Re-Battery συμμετείχε στην 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec», όπου οι επισκέπτες του περιπτέρου του μπορούσαν να ενημερωθούν αναλυτικά για την διαχείριση/ ανακύκλωση των μπαταριών οχημάτων και βιομηχανίας. Στο πλαίσιο της έκθεσης «Verde.tec» πραγματοποιήθηκε στις 19-03-2022 Εκδήλωση Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα «H Re-Battery απαντά θετικά και δίνει λύση και για το απόβλητο των συσσωρευτών της ηλεκτροκίνησης». Το βασικό συμπέρασμα της εκδήλωσης είναι η ετοιμότητα αλλά και η αποφασιστικότητα όλων των εμπλεκομένων στο ρεύμα των συσσωρευτών οχημάτων ηλεκτροκίνησης, να προχωρήσουν μπροστά και να αντιμετωπίσουν όλα τα ανοικτά θέματα, υπό το συντονισμό και την καθοδήγηση της Re-Battery ΑΕ.

 

Εκδήλωση της Re-Battery ΑΕ στην 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec»

Η Re-Battery ΑΕ θα συμμετάσχει στην 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec», στη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση της χώρας για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο MEC Παιανίας.

 

Εκδήλωση Ecoelastika 19/03 - VERDE TEC 2022

Αγαπητοί συνεργάτες,
Η Ecoelastika με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην εκδήλωση
που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 19 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο συνεδριακό χώρο MEC Παιανίας, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην 4η Διεθνή Έκθεση “Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος 18-20 Μαρτίου 2022. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των εμπλεκόμενων φορέων για το έργο:

 

Εκδήλωση του ΣΕΧΒ στην έκθεση Verde.tec

O Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών - ΣΕΧΒ, συμμετέχει στο FORUM της 4ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec, διοργανώνοντας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στις 11:00, εκδήλωση με τίτλο «Οι προκλήσεις της χημικής βιομηχανίας προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, το κρίσιμο στάδιο της πράσινης μετάβασης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC στην Παιανία (Λ. Λαυρίου 301, Παιανία Αττικής), στην αίθουσα Workshop 2.

 

Εκδήλωση του ΕΣΜΥΕ στην έκθεση Verde.tec

Σε συνέχεια της εξαιρετικά πετυχημένης - δια ζώσης - εκδήλωσης του ΕΣΜΥΕ, στο πλαίσιο της Verde.tec 2019, o Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) σας προσκαλεί στην πρώτη - δια ζώσης μετά την πανδημία - εκδήλωση με τίτλο «Οι εξελίξεις στο ενεργειακό τοπίο της Ελλάδας και η θέση των ΜΥΗΕ στην επερχόμενη ενεργειακή μετάβαση», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 17.15μ.μ. στα πλαίσια της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας (Workshop 2).

 

Συζήτηση για την Κυκλική Οικονομία Διοργάνωση της ΕΕΔΣΑ στο πλαίσιο της Έκθεσης Verde.tec 2022

Όπως είναι γνωστό η ΕΕΔΣΑ επιδιώκει συστηματικά την ενημέρωση του ενδιαφερόμενου κοινού για θέματα κυκλικής οικονομίας.
Για τον σκοπό αυτό, και στo πλαίσιo της Έκθεσης Περιβάλλοντος VERDE.TEC 2022 (Εκθεσιακό Κέντρο ΜΕC Παιανία) η ΕΕΔΣΑ διοργανώνει

 

«Η συμβολή της έρευνας στην ανάπτυξη και εφαρμογή καινοτόμων, κυκλικών λύσεων για τη διαχείριση των υδατικών πόρων»

Οργανωτής: Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Κυριακή 20 Μαρτίου, 11:00-13:00

Verde.tec MEC Παιανίας

 

Εκδήλωση της εταιρείας COMBATT στη Verde.tec

Η COMBATTΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Α.Ε. συμμετέχει στην 4η διεθνή έκθεση Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και σας προσκαλεί να την τιμήσετε με την παρουσία σας, στο περίπτερο Β18.

 

Εκδήλωση ΕΟΑΝ, Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και myota.gr στη Verde.tec

Ο ΕΟΑΝ (Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης) , η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το myota.gr συμμετέχουν στο Forum της 4ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec, διοργανώνοντας εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Αδειοδοτημένα Συστήματα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων».

 

Εσπερίδα της ΕΛΕΤΑΕΝ για την Αιολική Ενέργεια στην 4η διεθνή έκθεση Verde.te


 Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 | 18:00 

Εκθεσιακό Κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

 

Είναι γεγονός! Την Παρασκευή 18 Μαρτίου ξεκινά η 4η διεθνής έκθεση verde.tec:

Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη φορά, με ηχηρά ονόματα του επιχειρείν και ένα πλήρες και δυναμικό πρόγραμμα εκδηλώσεων η 4η Verde.tec είναι έτοιμη να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες.

 

Χαιρετισμοί για την 4η Verde.tec 2022 / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Λίγο πριν την έναρξη της 4ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τις ευχές και τους χαιρετισμούς εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας, καθώς και των επικεφαλής όλων των Φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος και υποστηρίζουν ή έχουν παραχωρήσει την αιγίδα τους στην έκθεση.

Μπορείτε να διαβάσετε τους χαιρετισμούς εδώ.

 

Δείτε το διαφημιστικό σποτ της Verde.Tec 2022 | Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της 4ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος” η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

 

 

4η διεθνής έκθεση verde.tec: 18 – 20 Μαρτίου 2022

Μονόδρομος η εφαρμογή των Πράσινων Τεχνολογιών, της Κυκλικής Οικονομίας και των Smart Cities!

Το κλίμα αλλάζει... Ειδικοί επιστήμονες, εξειδικευμένες εταιρείες και φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα δίνουν λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος.

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η 4η διεθνής έκθεση verde.tec, ώστε να υποδεχθεί και πάλι από κοντά, σε covid-free συνθήκες, εκθέτες, συνέδρους και επισκέπτες. Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση της χώρας για τις τεχνολογίες

περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022, στο MEC Παιανίας.

Με την κλιματική αλλαγή να είναι εδώ και να επηρεάζει κάθε περιοχή του πλανήτη, η verde.tec για τρεις ημέρες θα δώσει έμφαση στην καινοτομία, στην έρευνα και στις τεχνολογίες αιχμής που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του μεγαλύτερου ίσως παγκόσμιου κινδύνου αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος των επιχειρήσεων, η βιομηχανία, ο τομέας του εμπορίου, ο τομέας της έρευνας, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι δημόσιοι οργανισμοί και φυσικά η πανεπιστημιακή κοινότητα θα δώσουν το «παρών», ώστε να αναδείξουν ό,τι νεότερο υπάρχει, να ενημερώσουν αλλά και να ευαισθητοποιήσουν.

Γιατί η κλιματική κρίση απαιτεί άμεση δράση και εφαρμογή!

verde.tec forum

Στο δρόμο για το μακρόπνοο όραμα της κλιματικά ουδέτερης Ευρώπης έως το 2050, η συζήτηση για την προστασία του περιβάλλοντος καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερο χώρο στο δημόσιο διάλογο. Στο πλαίσιο αυτό, και με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, το παράλληλο τριήμερο

verde.tec forum θα προσφέρει το βήμα στους πρωταγωνιστές του κλάδου για ανταλλαγή επιστημονικής πληροφόρησης και τεχνογνωσίας μέσα από ημερίδες, σεμινάρια και workshop.

Παράλληλα, προετοιμάζονται και τα GreekGreenAwards με στόχο να βραβεύσουν οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να γίνεται από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή.

Γιατί η δράση για το περιβάλλον είναι επιλογή ζωής!

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν ως εκθέτες:

 • Πε­ρι­φέ­ρειες, Πε­ρι­φε­ρεια­κές Ενώ­σεις Δή­μων, Δή­μοι, Ανα­πτυ­ξια­κοί Σύν­δε­σμοι, ΔΕΥA, ΦΟΔ­ΣΑ.

 Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:

 • Απο­κα­τά­στα­ση Πε­ρι­βάλ­λο­ντος – Τε­χνο­λο­γί­ες Αιχ­μής & Εξοι­κο­νό­μη­ση Ενέρ­γειας.
 • Ανα­νε­ώ­σι­μες Πη­γές Ενέρ­γειας.
 • Φωτοβολταϊκά Συστήματα.
 • Ανα­κύ­κλω­ση Προϊόντων και Υλικών.
 • Διαχείριση Φυσικών Πόρων.
 • Διαχείριση Υγρών και Στερεών Αποβλήτων.
 • «Πρά­σι­νη» Βιο­μη­χα­νία, Μη­χα­νή­μα­τα, Ερ­γα­λεία & Εξο­πλι­σμός.
 • Ηλεκτροκίνηση.

Οι κατηγορίες επισκεπτών είναι οι ακόλουθες:

 • Στελέχη, μηχανικοί και τεχνικοί: Περιφερειών, ΟΤΑ, ΔΕΥΑ, ΦΟ.Δ.Σ.Α., της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των μεγάλων εμπορικών επιχειρήσεων, των κατασκευαστικών εταιριών, των ξενοδοχειακών μονάδων, των μεταφορών, των logistics.
 • Υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών και επιχειρήσεων.
 • Αρχιτέκτονες.
 • Εργολήπτες.
 • Επενδυτές σε ΑΠΕ.
 • Μελετητές.
 • Αντιπρόσωποι και έμποροι από όλη την Ελλάδα.
 • Ξένες αντιπροσωπείες.
 • Ιδιώτες που ενδιαφέρονται για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, βιολογικών καθαρισμών και συστημάτων ποιότητας νερού ή εξοικονόμησης ενέργειας στα ακίνητά τους.
 

Greek Green Awards 2022: Από όλη την Ελλάδα οι 63 καλύτερες περιβαλλοντικές πρακτικές

Από τις 101 υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στην Επιτροπή Αξιολόγησης των Greek Green Awards 2022, οι 63 κέρδισαν βραβείο σε μία από τις κατηγορίες που αντικατοπτρίζουν την έννοια της Κυκλικής Οικονομίας, και αφορούν την δραστηριότητα των ΟΤΑ, των φορέων τους, των φορέων της Πολιτείας αλλά και εταιρείες από τον χώρο των πράσινων τεχνολογιών. Αναλυτικά οι νικητές: 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 2022

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ 2022

ΧΟΡΗΓΟΙ 2022

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2022