Κατηγορίες

Διοργανώτρια εταιρεία


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Verde-tec Forum

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κορυφαία έκθεση για το περιβάλλον, VERDE.TEC!

Εκθέτες και επισκέπτες μιλούν για το απόλυτο σημείο συνάντησης για τον κόσμο του περιβάλλοντος και ανανεώνουν το σταθερό ετήσιο ραντεβού τους για το 2024 από το οποίο δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Τη μεγάλη της δυναμική και επιρροή, ως το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός που αναδεικνύει τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η 5η διεθνής έκθεση Verde.tec η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 - 19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας. Η 5η διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από κάθε προηγούμενη και να πραγματοποιήσει το πλέον αναβαθμισμένο και πολύπλευρο πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων.
Περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες - επαγγελματίες, ιδιώτες και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης- είχαν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για κάθε προϊόν και υπηρεσία που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος. Την έκθεση επισκέφθηκαν, την Κυριακή 19 Μαρτίου, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θάνος Πετραλιάς, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στα περίπτερα και συνομίλησαν με εκθέτες και επισκέπτες.

Τα εγκαίνια
Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της πρώτης ημέρας, Παρασκευή, 17 Μαρτίου, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας αλλά και φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος και υποστηρίζουν με την αιγίδα τους την έκθεση.
Στα εγκαίνια, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν:

 • Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γενικός Γραμματέας Δασών, ΥΠΕΝ
 • Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.
 • Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό μέσω βίντεο.
 • Ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μέλος του Δ.Σ. & Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
 • Ο κ. Χρήστος Τεντόμας, Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων.
 • Ο κ. Νικόλαος Μήλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.
 • Ο κ. Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ.
 • Ο κ. Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.
 • Ο κ. Δημήτρης Δημητρίου, Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ.
 • Η κ. Μαρία Λοϊζίδου, Πρόεδρος της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ.
 • Ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, Πρόεδρος της ΕΕΔΣΑ.
 • Ο κ. Σωτήρης Καπέλλος, Πρόεδρος του ΣΕΦ.
 • Ο κ. Παναγιώτης Λαδακάκος, Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ.
 • Ο κ. Αλέξανδρος Υφαντής, Πρόεδρος του ΕΣΠΑΒ.
 • Ο κ. Στέλιος Λουμάκης, Πρόεδρος του ΣΠΕΦ.
 • Ο κ. Κωνσταντίνος Βασιλικός, Πρόεδρος του ΕΣΜΥΕ.
 • Η κ. Δέσποινα Καλλιδρομίτου, Πρόεδρος του ΣΕΓΜ.
 • Ο κ. Αλέξανδρος Κατραούζος, Β’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΧΒ.
 • Ο κ. Μιχαήλ Δακτυλίδης, Πρόεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ.

Στη σχετική εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και των επιστημών, για τη δράση και τις προσπάθειές τους με σκοπό την επίλυση περιβαλλοντικών θεμάτων και την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης στην ελληνική κοινωνία.
Συνοπτικά οι βραβευθέντες: ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης (το βραβείο παρέλαβε η κ. Νάντια Μιχαλοπούλου ειδικός σύμβουλος γραφείου Υπουργού), ο κ. Ιωάννης Γκόνος, Καθηγητής, Τομέας Ηλεκτρικών Βιομηχανικών Διατάξεων και Συστημάτων Αποφάσεων του ΕΜΠ, η κ. Ευτέρπη Κοσκερίδου, Διευθύντρια του Μουσείου Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, η κ. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ο κ. Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, η κ. Μίνα Χατζηαθανασίου, Γενική Διευθύντρια του Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», ο κ. Αντώνης Μαυρόπουλος, πρώην πρόεδρος της ISWA, ο κ. Κωνσταντίνος Βασιλικός, Πρόεδρος του ΕΣΜΥΕ, ο κ. Σωτήρης Καπέλλος, Πρόεδρος του ΣΕΦ, ο κ. Παναγιώτης Λαδακάκος, Πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ, ο κ. Μίλτος Γκλέτσος Συντονιστής Δράσεων Φύσης της ΕΕΠΦ, η κ. Όλγα Σταυροπούλου, Γενική Διευθύντρια του HELMEPA, ο κ. Γιώργος Μαυρογεώργος, Πρόεδρος του ΕΔΑΣΑ, ο κ. Στέλιος Ταντούρης, καλλιτέχνης Trash Art και ο κ. Γιάννης Τσιπουρίδης, πρώην πρόεδρος της ΕΛΕΤΑΕΝ.
Τιμητικό βραβείο προς τιμήν του εκλιπόντος οραματιστή, επιχειρηματία στον τομέα της προστασία του περιβάλλοντος, ιδρυτή της εταιρείας ΘΑΛΗΣ, Βασίλη Παπαζήση, παρέλαβε η κ. Μπαντουβά Παπαζήση Θεοδοσία
Την εκδήλωση άνοιξε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press και τον συντονισμό ανέλαβε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού ECOTEC κ. Μιχάλης Σταθακόπουλος.

Greek Green Awards

Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Μαρτίου, η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Η κ. Μαρία Λοϊζίδου, Πρόεδρος της ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ και καθηγήτρια του ΕΜΠ, παρουσίασε τη λαμπερή εκδήλωση κατά την οποία βραβεύθηκαν οργανισμοί, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, για πρακτικές, προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αναπτύξει θέτοντας την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να έχει γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή (θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου).

Verde.tec Forum

Δεκάδες σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν κάθε πτυχή για θέματα αιχμής που αφορούν το περιβάλλον από τον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, της διαχείρισης αποβλήτων και των μικρών υδροηλεκτρικών έργων μέχρι την ανακύκλωση, το βιοαέριο και τις πράσινες δημόσιες συμβάσεις. Εταιρείες, φορείς από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά Πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση έδωσαν απαντήσεις και λύσεις μέσα από ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ημερίδες και workshop κατά τη διάρκεια του τριήμερου Verde.tecForum.

Ραντεβού το 2024!

Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εκθέτες, στους συνέδρους και στους επισκέπτες, καθώς και σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της Verde.tec.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2024!

 

 

 

Εκδήλωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στο VERDE.TEC FORUM 2023

Το ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ - Δ.Φο.Δ.Σ.Α. συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Η επόμενη ημέρα στην ολοκληρωμένη διαχείριση στερεών αποβλήτων»

 

Εκδήλωση της Μονάδας Περιβαλλοντικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του ΕΜΠ στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων στο ΕΜΠ με έμφαση στη βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων και την κυκλική οικονομία»

 

Εκδήλωση του ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στο VERDE.TEC FORUM 2023

Το ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΓΠΑ) συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο: 

«Η γεωργία του 21ου αιώνα στην Ελλάδα: Γεωργία ακριβείας, ψηφιοποίηση & πράσινη βιωσιμότητα»

 

Εκδήλωση του ΣΕΧΒ στο VERDE.TEC FORUM 2023 στις 19/3/2023

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών - ΣΕΧΒ συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Κλιματικός νόμος και ενεργειακή μετάβαση στην ελληνική βιομηχανία»

 

Εκδήλωση της ΕΕΔΣΑ στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων - ΕΕΔΣΑ συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Οικονομικά εργαλεία για τη μετάβαση στην κυκλική οικονομία»

 

Εκδήλωση του ΕΣΠΑΒ στο VERDE.TEC FORUM 2023

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραγωγών Βιοαερίου - ΕΣΠΑΒ συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο: 

«Βιοαέριο στην εποχή της ενεργειακής κρίσης: Προοπτικές και ευκαιρίες για το μέλλον»

 

Εκδηλώσεις των εταιρειών ΠΑΕ και STEINERT στο VERDE.TEC FORUM 2023

Οι εταιρείες «ΠΑΕ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» και «STEINERT» συμμετέχουν στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, διοργανώνοντας δύο εκδηλώσεις.

Η πρώτη εκδήλωση με τίτλο:
«Ανακύκλωση αλουμινίου και των κραμάτων του»

 

Εκδήλωση της ΑΝΑΚΕΜ στο VERDE.TEC FORUM 2023 στις 18/3/2023

Η εταιρεία ΑΝΑΚΕΜ συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Μονάδες επεξεργασίας και αξιοποίησης ΑΕΚΚ, κρίσιμος κρίκος στην κυκλική οικονομία / Προβλήματα λειτουργίας - Προοπτικές ανάπτυξης»

 

Εκδήλωση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFE στο VERDE.TEC FORUM 2023

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LIFE συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIFE: Το χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για το περιβάλλον και τη δράση για το κλίμα»

 

Εκδήλωση των ENVINOW.GR και THE ATHENIAN TIMES στο VERDE.TEC FORUM 2023

Το ENVINOW.GR η ηλεκτρονική εφημερίδα THE ATHENIAN TIMES συμμετέχουν στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Η βιωσιμότητα στην Ελλάδα του 2023: Κυκλική Οικονομία και Χρηματιστήριο Ενέργειας»

 

Εκδήλωση του www.myOTA.gr στο VERDE.TEC FORUM 2023

Το www.myOTA.gr συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο: 

«Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις»

 

Εκδήλωσητης GHREPOWER στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία GHREPOWERσυμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

 «Μικρές ανεμογεννήτριες»

 

Εκδήλωση του ECOCITY στο VERDE.TEC FORUM 2023

Το ECOCITY συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ: Προς την Κυκλική και Κλιματικά Ουδέτερη Πόλη»

 

Εκδήλωση του ΕΣΜΥΕ στο VERDE.TEC FORUM 2023

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων - ΕΣΜΥΕ συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

 «Η πρόκληση υλοποίησης ενός ΜΥΗΕ στο υφιστάμενο ελληνικό ενεργειακό περιβάλλον»

 

Εκδήλωση της ΕΔΕΜ στο VERDE.TEC FORUM 2023


Η Ένωση Διπλωματούχων Ελληνίδων Μηχανικών – ΕΔΕΜ συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Περιβάλλον και Toυρισμός»

 

Εκδήλωση της εταιρείας NANODOMI στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία NANODOMI συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Ενεργειακός συμψηφισμός σήμερα και στο μέλλον»

 

Τεχνικό σεμινάριο φωτοβολταϊκών συστημάτων της PHOTOVOLTAIC στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία PHOTOVOLTAIC με τις συνεργαζόμενες εταιρείες του εξωτερικού (ROLLS - ECOBAT, STECA – KATEK) διοργανώνει τεχνικό σεμινάριο εκπαίδευσης στα φωτοβολταϊκά συστήματα στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος.

 

Εκδήλωση της AERATA AERIAL ASSESSMENT SOLUTIONS στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία AERATA AERIAL ASSESSMENT SOLUTIONS συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου επιφανειακών υδάτων»

 

Εκδήλωση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ (ΣΕΦ) στο VERDE.TEC FORUM 2023

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ (ΣΕΦ) συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Φωτοβολταϊκά για αυτοκατανάλωση στον οικιακό και εμπορικό τομέα»

 

Στις 17-19 Μαρτίου 2023 η 5η διεθνής έκθεση Verde.tec!

Το απόλυτο σημείο συνάντησης για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις επιστρέφει στις 17 – 19 19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα!

 • Με ακόμη περισσότερους εκθέτες. Οι πιο δυναμικές και καινοτόμες εταιρείες του κλάδου είναι εδώ για να προβάλλουν την αιχμή της τεχνολογίας που πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Μπορείτε να δείτε τους εκθέτες εδώ.

 • Με ακόμη πιο αναβαθμισμένο πρόγραμμα συνεδριακών εκδηλώσεων. Η ανταλλαγή επιστημονικής πληροφόρησης και τεχνογνωσίας, η καινοτομία και η έρευνα θα αναδειχθούν μέσα από workshop και ημερίδες, με συμμάχους το επιχειρείν, τους Δήμους, τις Περιφέρειες, τους επιστημονικούς φορείς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του VERDE.TECForum εδώ.

 • Με τη γιορτή του περιβάλλοντος. Τα Greek Green Awards θα αναδείξουν για μια ακόμη φορά οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να γίνεται από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17 Μαρτίου στις 16:30 στη συνεδριακή αίθουσα του MEC.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

 • Μπορείτε να εγγραφείτε online πατώντας εδώ και να παραλάβετε τη σχετική barcode πρόσκλησή σας.
 • Μπορείτε να συμπληρώσετε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας εδώ.
 

Workshop της GOLDECO SA στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία GOLDECO SA συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, διοργανώνοντας workshop με τίτλο:

«Εγκατάσταση inverter σε 4 λεπτά και με κλειστά μάτια. Solplanet!»

 

Εκδήλωση της SKE - HUAWEI VALUE ADDED PARTNER στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία SKE - HUAWEI VALUE ADDED PARTNER συμμετέχει στο VERDE.TEC Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:

«Καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης οικιακών φωτοβολταϊκών Huawei και ηλεκτρικός φορτιστής αυτοκίνητου» 

 

Με δύο εκδηλώσεις η GOODWE στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία GOODWEσυμμετέχει στο VERDE.TEC FORUM στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας δύο εκδηλώσεις:

 

Εκδήλωση της ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα στο VERDE.TEC FORUM 2023

Η εταιρεία ΤΑΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ συμμετέχει στο FORUM της 5ης διεθνούς έκθεσης VERDE.TEC / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,  διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο:
 

«Φωτοβολταϊκά Συστήματα: Οι εξελίξεις, τα Προγράμματα, οι Επενδυτικές Ευκαιρίες και οι Ολοκληρωμένες Λύσεις της ΤΑΣΙΣ Ενεργειακή»
 

 

 

Verde-tec Forum 2022

 

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΟΡΟΥΜ 2019

Με τουλάχιστον τριάντα συνεδριακές εκδηλώσεις και εργαστήρια, αλλά και περισσότερους από 200 ομιλητές πραγματοποιήθηκε το 3ο διεθνές "Verde-tec Forum" από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στο συνεδριακό κέντρο "MEC" της Παιανίας. 

Δείτε τις παρουσιάσεις των τριών ημερών, αναλυτικά:

Δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις την Παρασκευή 15/02/2019

Δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις το Σάββατο 16/02/2019

Δείτε το πρόγραμμα και τις παρουσιάσεις την Κυριακή 17/02/2019

 

 
 
 
 

Δηλώστε συμμετοχή στο Verde.tec Forum και τα Greek Green Awards

Ενημερωθείτε για τα δύο μεγάλα γεγονότα τη 4ης Διεθνούς Έκθεσης Verde.tec 2020: το Verde.tec Forum και τα Greek Green Awards και δηλώστε συμμετοχή. Με την κατάθεση της υποψηφιότητας σας για τα βραβεία μπορείτε παράλληλα να προβάλετε τη συμμετοχή σας, σε ένα φόρουμ που στόχο έχει να προβάλει: Τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον, τις πρακτικές που οδηγούν στην Κυκλική Οικονομία, τις στρατηγικές και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των Κλιματικών Αλλαγών μαζί με την πράσινη καινοτομία και τεχνολογία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον δημοσιογράφο, Μιχάλη Σταθακόπουλο:

210 6800470 και syntax@ecotec.gr

 

Νέα ημερομηνία για την 3η διεθνή έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος «VERDE.TEC»

Το πανόραμα της «κυκλικής οικονομίας» από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας 

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της αγοράς αλλά και των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της 3ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Το καθιερωμένο ετήσιο γεγονός για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας και των τεχνολογιών περιβάλλοντος θα πραγματοποιηθεί από τις 15 ως τις 17 Φεβρουαρίου 2019.

 

 

VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος

VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος

 

Θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας

 

Με δύο ισχυρές αιγίδες, του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας καθώς και της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος, αρχίζει η επικοινωνία για την 3η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το 2019. Ταυτοχρόνως ξεκινούν οι επαφές για τον καθορισμό του συνεδριακού προγράμματος που θα περιληφθεί στο “Verde.tec Forum”.

 

 

«Verde.Tec Forum 2018»: Οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τις συνεδριακές εκδηλώσεις και τις βραβεύσεις

Περισσότεροι από 90 ομιλητές, εκατοντάδες σύνεδροι, πολλές και διαφορετικές συνεδριακές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης διεθνούς έκθεσης “Verde.tec” που πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018.

Οι συνεδριακές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Α’ είναι αναρτημένες μέσα από το κανάλι “T-PressMagazines” στο YouTube σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

 Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στατιστικά επισκεψιμότητας της Verde-Tec 2018!

Κέρδισε τις εντυπώσεις η 2η διεθνής έκθεση “Verde.tec” για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, κέντρισε το ενδιαφέρον το “Verde.tec Forum” και εντυπωσίασαν τα έργα που βραβεύθηκαν με τα “Greek Green Awards 2018”

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «Verde. Tec» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

2η διεθνή έκθεση “Verde.Tec” που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC της Παιανίας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων κ. Αλέκος Κουκάς.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg

Μιχάλης Γεράνης: «Για το άλμα του ΦΟΔΣΑ κεντρικής Μακεδονίας ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ με ξεκάθαρο όραμα και στόχους: να προχωρήσει στην 3η γενιά διαχείρισης αποβλήτων» έκανε λόγο στο 2 συνέδριο της 2ης Διεθνής Έκθεσης Verde tec

Στην ομιλία  του στο2ο Διεθνές Συνέδριο της Έκθεσης Verde Tec ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Γεράνης Μιχάλης μας μιλά για την : Αξιοποίηση των υποδομών της χώρας μας για κοινή αποτελεσματική λύση που θα ενώνει ακόμα και τους 5 ΠΕΣΔΑ (Ανατ. Μακεδονία και Θράκη, Κεντ. Μακεδονία, Δυτ. Μακεδονία, Ήπειρο και Θεσσαλία) για την αξιοποίηση του υπολείμματος.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg 

Τις καλές πρακτικές των Δήμων σε θέματα Περιβάλλοντος βράβευσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Verde tec»

Γ. Πατούλης: « Η ΚΕΔΕ θα συνεχίσει να στηρίζει τους Δήμους που εφαρμόζουν  καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις που κάνουν τις πόλεις μας πιο φιλικές και πιο φιλόξενες για τους πολίτες»

Την ανάγκη δημιουργίας ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης στερεών αποβλήτων που θα διασφαλίζουν την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος, επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά ανακύκλωσης, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Χαιρετίζοντας την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης  «Verde tec» για τις τεχνολογίες Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, στο εκθεσιακό κέντρο Mec Παιανίας, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη δρομολόγηση πρωτοβουλιών και δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg 

Η “Geyer” συμμετέχει στη 2η διεθνή έκθεση “Verde.tec” Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Δυναμικό παρόν δίνει η εταιρεία “Geyer Hellas” στη 2η διεθνή έκθεση “Verde.tec” για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

banner_DT.jpg 

Προγραμματισμένες κατʼ ιδίαν Επιχειρηματικές Συναντήσεις στον Aναδυόμενο τομέα της Γαλάζιας Ενέργειας

To Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση με προγραμματισμένες κατʼ ιδίαν Επιχειρηματικές Συναντήσεις (b2b event) μεταξύ φορέων που δραστηριοποιούνται στον αναδυόμενο τομέα της Γαλάζιας Ενέργειας. Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, start-ups, spin-offs και Ερευνητικά Κέντρα/Πανεπιστήμια.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Verde.tec Forum 2018

 VERDEforum_net.jpg

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου "Verde.tec Forum" την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018:  

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου "Verde.tec Forum" το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018:  

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου "Verde.tec Forum" την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018: 

 

 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Verde.tec Forum 2017

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 

VERDEforum_net.jpg

κάνοντας κλίκ εδώ

 

 

verdetec_forum_aus.jpg

 

 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2024