Κατηγορίες

Διοργανώτρια εταιρεία


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

VERDE-TEC 2018 Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Ακολουθεί ο κατάλογος των εκθετών της 2ης διεθνούς έκθεσης “Verde.Tec, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν  στην «Τεχνοεκδοτική / T-Press» η οποία βρίσκεται στο πλευρό της αγοράς από το 1991: 

 

 

ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕΕ

ΧΟΡΗΓΟΣ

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες ΑΕΕ, εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών.

 

aleosolar GmbH

STAND Β3

Η aleo solar GmbH είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης ΦΒ πλαισίων στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας και προμηθεύει ΦΒ συστήματα την παγκόσμια φωτοβολταϊκή αγορά. 

Με περίπου 330 άτομα προσωπικό και με εμπειρία από το 2001, η εταιρεία έχει βαθιά τεχνογνωσία κατασκευής ΦΒ πλαισίων.

 

ARServices

STAND Γ13

Η ARServices (www.arservices.gr) δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2010 στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση έργων ΑΠΕ και ειδικότερα των φωτοβολταϊκών. 

Πιο συγκεκριμένα, η ARServices παρέχει υπηρεσίες σχεδίασης, προμήθειας εξοπλισμού, κατασκευής (EPC), συντήρησης, λειτουργίας (O&M) φωτοβολταϊκών συστημάτων, με εξειδίκευση στον καθαρισμό φωτοβολταϊκών πλαισίων.

 

AXA Solar Energy

STAND Α1

Η AXA Solar Energy, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών, δραστηριοποιείται από το 2004 με αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εφαρμογές και μόνο. Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 3.582 έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνοντας πάνω από 1.500 συντηρήσεις και επισκευές το χρόνο, κατέχει πλέον μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη.

 

B2Green.gr – RunMyProject.gr

STAND Δ2

Το B2Green (B2Green.gr & RunMyProject.gr) είναι η πλέον δραστήρια ενημερωτική – επαγγελματική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην Ελλάδα, εστιασμένη στις πράσινες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές εξελίξεις.

 

 

ChemoFluid OE

STAND B 5A

H εταιρεία ChemoFluid ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1991 και από το διάστημα αυτό έως και σήμερα δραστηριοποιείται ανελλιπώς στον χώρο:

1. Επεξεργασίας υγρών,

2. Επεξεργασίας λυμάτων, αποβλήτων,

3. Επεξεργασίας νερού κολυμβητηρίων,

4. Δοσομετρήσεων,

5. Ροομετρήσεων,

 

 

DATA VENIA

STAND Δ21

Η DATA VENIA - Εξοπλισμός και Υπηρεσίες Ενέργειας - είναι μια καταξιωμένη και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση στην προμήθεια εξοπλισμού φωτοβολταϊκών έργων.

Ιδρύθηκε από μηχανικούς το 2009 με αντικείμενο την εισαγωγή, διάθεση και υποστήριξη του κορυφαίου φωτοβολταϊκού αντιστροφέα REFUsol.

 

ENACT AE

STAND Β2

Η ENACT AE είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων. Η εταιρεία σεβόμενη απόλυτα την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύει σε νέο εξοπλισμό και τεχνολογίες, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην προσπάθεια βελτίωσης περιβαλλοντικών αποδόσεων. Παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

 

Fil-eco IKE

STAND Γ16

Η Fil-eco ΙΚΕ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας η 30χρονη εμπειρία στον τομέα Οικολογία - Περιβάλλον συνδυάζεται με την επιστημονική κατάρτιση. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, την ανακύκλωση, εγκαινίασε νέα επαγγελματική πορεία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης του περιβάλλοντος. Αντικείμενο δράσης της είναι η μελέτη και η προμήθεια εξοπλισμού για την διαχείριση των απορριμμάτων, σύμμεικτων, οργανικών και ανακυκλωσίμων υλικών.

 

FLOW CONTROL AND MEASUREMENT

ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ Ι.ΕΥΦΗΜΙΑ STAND Γ28

Η FCM δραστηριοποιείται στο χώρο της μέτρησης και ρύθμισης παροχής ρευστών από το 2006. Συνεργαζόμενη με τις εταιρείες Bronkhorst Group of Companies (Bronkhorst High-Tech, Mass Flow Online, M+W Instruments), με την εταιρεία Badger Meter Europa καθώς και με την Ramen Valves εξασφαλίζει ποιοτικές λύσεις σε εργαστηριακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

 

GEYER HELLAS AE

STAND B2 B1

Ο Όμιλος GEYER HELLAS παράγει ηλεκτρoλογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Κατέχει σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, παρέχοντας μια ευρεία σειρά προϊόντων όπως είναι:
• Αυτόματες ασφάλειες παντός τύπου,
• Αυτόματοι διακόπτες διαφυγής ρεύματος,
• Πίνακες κενοί και μονταρισμένοι,
• Βιομηχανικό υλικό,
• Πριζοδιακόπτες παντός τύπου,
• Οικονομικοί λαμπτήρες και φωτιστικά LED,
• Συστήματα Θυροτηλεφώνων και Θυροτηλεοράσεων.

 

GlobiLED

STAND Γ21

GlobiLED 
• H GlobiLED είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού LED που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή σωμάτων LED υψηλής τεχνολογίας, με εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 13 χώρες. 
• Έχει υλοποιήσει πάνω από 1.700 έργα LED στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της Χώρας: Τράπεζες, Λιανεμπόριο, Supermarkets, Eργοστάσια, Εμπορικά Κέντρα, Ξενοδοχεία, Δήμους, κ.λπ. 
• Έτσι, η GlobiLED διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό, την εκτέλεση και την αποπεράτωση έργων LED μεγάλης κλίμακας.

 

GREENPEACE

STAND Δ19

Η Greenpeace είναι μία διεθνής, μη κυβερνητική, περιβαλλοντική οργάνωση που ρίχνει φως στα πιο σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα, έρχεται σε ειρηνική αντιπαράθεση με όσους τα δημιουργούν και προωθεί αποτελεσματικές λύσεις με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 

Για να διασφαλίσει την ανεξαρτησία της δράσης της, η Greenpeace χρηματοδοτείται μόνο από απλούς πολίτες, αφού δεν δέχεται χρηματοδότηση από εταιρείες, κυβερνήσεις ή πολιτικά κόμματα, ευρωπαϊκά προγράμματα ή διακρατικούς οργανισμούς. 

 

 

HELLASTRONICS MON. IKE

STAND Δ26

Η εταιρεία μας HELLASTRONICS MON. ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών κατασκευών από το 2001. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Αττική, ενώ δίκτυο συνεργατών μας υπάρχει σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

 

Ing. Bonfiglioli Srl

STAND Δ16

Η Ing. Bonfiglioli S.r.l. είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1953. Έχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά όσον αφορά την κατασκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης του σκραπ σιδήρου και άλλων μετάλλων.

Κατασκευάζει μηχανήματα όπως:

• Κινητές πρέσεςπου συμπιέζουν το σκραπ σε μπάλες, για την μείωση του όγκου των σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων.

• Ψαλίδια οριζόντιας και κάθετης κοπής, δύναμης έως 2.000 τόνους για την κοπή του σκραπ στο επιθυμητό μήκος. Τα ψαλίδια μας είναι κινητά και δεν χρειάζονται κανενός είδους προεγκατάσταση.

 

INTERMACHINERY GmbH

Τεχνολογίες περιβάλλοντος STAND Α4

Η INTERMACHINERY ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και εξειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων ανακύκλωσης, μετράει ήδη από τους εταίρους της 30 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης δραστηριότητας σε δομικά - λατομικά μηχανήματα και φορτηγά στην Γερμάνια και στην Ελλάδα. Η γρήγορη εξάπλωση της ιδέας της ανακύκλωσης, οι ανάγκες της αγοράς για αξιόπιστες λύσεις αλλά και η συσσωρευμένη τεχνογνωσία των μετόχων της, ώθησαν την INTERMACHINERY για συνεργασίες με ξένους οίκους δίνοντάς της τη δυνατότητα να καλύπτει πλήρως με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία σε μικρού, μεσαίου ή βαρέως τύπου μηχανημάτων.

 

Κmetrics

STAND Β 3Β

Η Kmetrics είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), και ειδικότερα στο σχεδιασμό, τη βελτιστοποίηση και τον έλεγχο φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Διαθέτει ομάδα έμπειρων μηχανικών και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για τον πλήρη και ενδελεχή έλεγχο των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους. 

 

MASCUS GREECE

STAND Δ22

Με πάνω 3.350.000 επισκέψεις των αγοραστών κάθε μήνα, η MASCUS είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα στον κόσμο για την αγορά και την πώληση βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών. Βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα και φορτηγά στην MASCUS!

 

PLANET PHYSICS

ΑΝΝΑ ΤΣΟΛΚΑ STAND Γ24

Το PLANET PHYSICS είναι το μοναδικό Μουσείο Φυσικής στην Αθήνα. 

Η έκθεσή του, περιέχει περισσότερα από 30 διαδραστικά εκθέματα, με τα οποία οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν και ανακαλύπτουν τη γνώση. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν πάντα την καθοδήγηση εξειδικευμένου ξεναγού, οποίος τους δίνει οδηγίες για το χειρισμό των εκθεμάτων και τους εξηγεί τις επιστημονικές αρχές πίσω από τα φαινόμενα που παρατηρούν.

 

RECYCGLOBE IKE

STAND Δ29

Η RECYCGLOBETM είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που αναπτύσσει και προμηθεύει software και hardware συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης σε ιδιωτικές ή δημοτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην συλλογή και επεξεργασία ανακυκλώσιμων υλικών (υγρών και στερεών).

 

ROSSIS MON. ΕΠΕ

STAND Δ28

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 

Η εταιρεία ROSSIS είναι μια ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που εξειδικεύεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες και προϊόντα, ώστε να μεγιστοποιούνται η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία τους. Η ισχυρή, ανταγωνιστική παρουσία μας, έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη επέκταση των δραστηριοτήτων μας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους τομείς της επιστήμης, των κατασκευών, του εμπορίου και της πληροφορικής σε συνδυασμό με τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών σε κάθε εξειδικευμένο τομέα.

 

SCIROCCO AΕ

STAND A5

Το σύστημα MOLOK, είναι ένα Φινλανδικό καινοτόμο και υψηλής τεχνολογίας προϊόν, για την υπογειοποίηση των κάδων συλλογής απορριμμάτων. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 13071 - 72 & ΕΝ ISO 2189.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλώσιμα και προστατευμένα από τη σκουριά.

Το σύστημα MOLOK το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ σε περισσότερες από 42 ΧΏΡΕΣ, στις περισσότερες από αυτές πάνω από 25 ΧΡΟΝΙΑ, με περισσότερους από 140.000 ΚΑΔΟΥΣ.

 

SCIROCCO AE - MENART

STAND A5

Η SCIROCCO AE δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία. Διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, με εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα της ανακύκλωσης.

Η SCIROCCO AE εισάγει μηχανήματα και εξοπλισμό ανακύκλωσης και αντιπροσωπεύει τη διεθνώς καταξιωμένη Βέλγικη εταιρεία MENART σε εξοπλισμό, μηχανήματα και ολοκληρωμένες γραμμές κομποστοποίησης. 

 

SPATHARAS GROUP

STAND B5

H εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC έχει καθιερωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στις εισαγωγές - εξαγωγές και το εμπόριο όσον αφορά γερανούς, βαριά μηχανήματα και ανταλλακτικά παγκοσμίως. Με βάση τη διεθνή της αναγνώριση, σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες ενοικιάσεως μηχανημάτων οι οποίες δραστηριοποιούνται διεθνώς, έχουν αναθέσει στη εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC τον σχεδιασμό του εκσυγχρονισμού και της προμήθειας του εξοπλισμού τους σε μηχανήματα έργων.

 

 

SUCCESSKeys.GR ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΗΣ

STAND Δ 12

H SUCCESSKeys.GR ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του έτους 2012 από τον Ιωάννη Ν. Γουσγούνη με σκοπό να υποστηρίζει μεμονωμένα άτομα και ομάδες σε επιχειρήσεις να ξεπερνούν δυσκολίες και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητά τους.


Το όραμα της ομάδας μας είναι να πολλαπλασιάζουμε συνεχώς τον αριθμό των πελατών μας, τους οποίους έχουμε βοηθήσει να γίνουν οι καλύτεροι δυνατοί.
Επιδίωξή μας είναι οι πελάτες μας να έχουν μεγαλύτερο όφελος από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας σε σχέση με το κόστος αυτών.

 

 

 

SYCHEM AE

STAND Β 1D

Η SYCHEM AE είναι μία διεθνής εταιρεία κατασκευής εξειδικευμένων συστημάτων επεξεργασίας νερού καθώς και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας και αντιδιαβρωτικής προστασίας.

Στον τομέα της επεξεργασίας νερού, η SYCHEM είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μονάδων αφαλάτωσης και υπερδιήθησης στην Ελλάδα με εγκαταστάσεις σε διυλιστήρια, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, βιομηχανίες, Δήμους κ.ά. Η εταιρεία εξειδικεύεται επίσης στην κατασκευή συστημάτων για την επεξεργασία υγρών αποβλήτων (στραγγισμάτων ΧΥΤΑ, υγρών αποβλήτων σταθμών βιοαερίου κ.ά.). 

 

 

VERMEER ΕΛΛΑΣ ΕΕ

Η εταιρεία Vermeer Ελλάς ΕΕ είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Αμερικάνικης Κατασκευαστικής Εταιρείας Vermeer Corporation για την Ελλάδα.

Αναλαμβάνει τη διάθεση, συντήρηση και επισκευή των προϊόντων Vermeer στην Ελληνική Επικράτεια.

Κύριες κατηγορίες προϊόντων της Βιομηχανίας Vermeer είναι: 

• Κλαδοθρυμματιστικές Μονάδες από 26-600HP
• Μονάδες Θρυμματισμού Άχρηστης Ξυλείας από 445-1125HP
• Μονάδες Αερισμού και Κοσκινίσματος Compost
• Συγκροτήματα Πλάγιας Κατευθυνόμενης Διάτρησης για την εγκατάσταση δικτύων κοινής ωφέλειας χωρίς επιφανειακή τομή
• Αλυσσοσκαπτικές Μονάδες από 185-1200HP καθώς και τις αντίστοιχες βοηθητικές μονάδες.

 

 

V.K. HELLAS ELECTRIC SA

Η εταιρεία ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΒΑΪΟΣ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και στην εμπορία προϊόντων φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού.

Ειδικότερα, στον τομέα του φωτισμού, σχεδιάζει, παράγει, εισάγει προϊόντα φωτισμού. Επίσης, εισάγει και διανέμει προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, αναλώσιμα και για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 

W .A.T.T. AE

STAND Γ8

W.A.T.T. ΑΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά ανακύκλωσης στην Ελλάδα διαθέτοντας state of the art ιδιόκτητα εργοστάσια που επεξεργάζονται το μεγαλύτερο μέρος των δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας της μητροπολιτικής περιοχής της πρωτεύουσας.

Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις κομποστοποίησης οργανικών αποβλήτων, παράγοντας υψηλής αξίας πιστοποιημένα εδαφοβελτιωτικά.

 

www.myota.gr

STAND Δ30

Το www.myota.gr είναι ένα portal - ψηφιακό εργαλείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή εργάζονται στους Ο.Τ.Α. και το οποίο παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν νόμους, Υπουργικές Αποφάσεις, εγκυκλίους, χρηματοδοτικά προγράμματα, προσεχή fora καθώς και οποιαδήποτε διεργασία που αφορά την Αυτοδιοίκηση.

 

ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ

STAND Β1

Ο τομέας επεξεργασίας υδάτων αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ΑΚΤΩΡ, με ηγετική θέση σε σημαντικά έργα επεξεργασίας λυμάτων στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Ν.Αμερική και την Αφρική.

Η ΑΚΤΩΡ έχει αποκτήσει εκτεταμένη και πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της Επεξεργασίας Λυμάτων και Νερού και δραστηριοποιείται σε όλα τα στάδια: από τη μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή, έως τη λειτουργία/συντήρηση, αναμόρφωση/επέκταση και αναβάθμιση εγκαταστάσεων. H μελέτη-κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση του ΚΕΛ Ψυττάλειας (Β’ Φάση Βιολογικού Καθαρισμού, Θερμική Ξήρανση Ιλύος, ΣΗΘΕ κ.ά.) αποτελούν σημεία αναφοράς του τομέα.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ (Aν. A.B.E.)

STAND Β9

Το 2004 η Νικ. Καϊσίδης ΑΒΤΕ εγκατέστησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης την πρώτη μονάδα διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και ογκωδών αποβλήτων. Ο εξοπλισμός της εταιρείας πληρεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις προδιαγραφές ανακύκλωσης και ακόμα και σήμερα αποτελεί πρότυπη μονάδα για όλη τη Νότια Ευρώπη. Η δυναμικότητα επεξεργασίας της μονάδας ανέρχεται σε 350 tn/ώρα δηλαδή 840.000 tn/έτος, ικανοποιώντας όλες τις ετήσιες παραγόμενες ποσότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το υπόλειμμα που προκύπτει από την επεξεργασία των ΑΕΚΚ (ΕΚΑ 17- μη επικίνδυνα) και των ογκωδών αποβλήτων (ΕΚΑ 20) είναι μηδενικό. 

 

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ

STAND Δ7

Το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.Κ.Κ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ», είναι μια ανώνυμη εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα και γεωγραφική εμβέλεια στο Ν. Αττικής.

 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

STAND Γ2

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής ΘεσσαλονίκηςΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ από την ίδρυσή της το 1995, δραστηριοποιείται, έχοντας ως Στρατηγική επιλογή, την υποστήριξη της Βιώσιμης Ανάπτυξης, αναπτύσσοντας δραστηριότητες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας, της Διαχείρισης των Μετακινήσεων, της Τοπικής Ανάπτυξης και της διαχείρισης των Ανθρώπινων Πόρων.

 

ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ

STAND Δ27

ΑΣΠΡΟΦΟΣ ιδρύθηκε το 1983 ως σύμπραξη μεταξύ των Ελληνικών Διυλιστηρίων Ασπροπύργου (ΕΛ.Δ.Α.) και της Foster Wheeler Italiana. Aπό την ίδρυσή της, η ΑΣΠΡΟΦΟΣ ενεπλάκη σε μεγάλα έργα, παρέχοντας όλο το εύρος των τεχνικών υπηρεσιών από τα αρχικά στάδια της μελέτης μέχρι την έναρξη λειτουργίας καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες, αδειοδοτήσεις και περιβαλλοντικές υπηρεσίες και υποστήριξη στη δημόσια διαβούλευση. Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται η μελέτη κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Διαδριατικού Αγωγού, το Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου, ο εκσυγχρονισμός, η επέκταση και η αναβάθμιση των διυλιστηρίων του Ασπροπύργου, της Θεσσαλονίκης και της Ελευσίνας, οι αγωγοί μεταφοράς καυσίμων στην Ελλάδα και στα Σκόπια και πολλά άλλα έργα.

 

 

ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ

STAND Α3

Η εταιρεία ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ (ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ), με κύριο αντικείμενό της την εμπορία και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων και με συνεχή παρουσία άνω των 40 ετών, είναι από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες στον τομέα της, με κεντρικές εγκαταστάσεις στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία όλων των κατηγοριών Ανυψωτικών Περονοφόρων Μηχανημάτων (καινούριων ή μεταχειρισμένων) και των αντίστοιχων ανταλλακτικών - πρόσθετων εξαρτημάτων τους, καθώς και εξεδρών εργασίας και μηχανημάτων έργων.

 

ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ

STAND Δ23

ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στην ολική διαχείριση επεξεργασίας στερεών αποβλήτων, ειδών συσκευασίας, σιδήρων και μετάλλων και τη διαγραφή οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (ΟΤΚΖ), διαθέτοντας στις εγκαταστάσεις της Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ).

 

 

ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (Ο.Τ.Α.)

STAND Β 1Α

Η ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ) είναι ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης. Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων έχει πληθυσμό ~ 150.000 κατοίκους και καλύπτει έκταση ~ 2.400 km2.

Η ΔΕΔΙΣΑ ΑΕ (ΟΤΑ) απασχολεί 260 εργαζόμενους (10% επιστημονικό προσωπικό) και εξωτερικούς συμβούλους για συγκεκριμένα επιστημονικά θέματα και έχει την ευθύνη της συλλογής και μεταφοράς των αστικών στερεών αποβλήτων, με στόλο εξοπλισμένο με GPS για τη βελτιστοποίηση των διαδρομών, της διαχείρισης των ογκωδών αποβλήτων και των πράσινων αποβλήτων, της εφαρμογής του προγράμματος διαλογής στην πηγή ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων, της υλοποίησης του προγράμματος συλλογής πόρτα-πόρτα στην παλιά πόλη των Χανίων, της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, της λειτουργίας της ολοκληρωμένης μονάδας διαχείρισης αποβλήτων που περιλαμβάνει το εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης & Κομποστοποίησης και τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής.

 

ΔΕΗ ΑΕ / ΚΔΕΠ

STAND Γ17

Το ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ (ΚΔΕΠ), δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τις μονάδες του Ομίλου της ΔΕΗ ΑΕ, αλλά και προς τρίτους, εκτός ΔΕΗ πελάτες.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν δοκιμές στα εργαστήριά του, πιστοποιήσεις, έρευνες, ελέγχους στους χώρους των Μονάδων του Ομίλου ΔΕΗ, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο υπαρχόντων και υπό αγορά υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων. Πραγματοποιεί, με ασφάλεια και αξιοπιστία, το σύνολο των δραστηριοτήτων του, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις του, αλλά και πάνω στα προϊόντα και επιτόπου στις εγκαταστάσεις των πελατών του.

 

 

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

STAND Δ9

Η ΣΑΜΟΣ είναι το κοντινότερο στα τουρκικά παράλια ελληνικό νησί. 

Η απόσταση 1.300 μέτρων που χωρίζει Ευρώπη και Ασία είναι γνωστή από την αρχαιότητα ως «Επταστάδιος πορθμός». 

Διοικητικό κέντρο του νησιωτικού δήμου είναι η πόλη της Σάμου (Βαθύ). Το Καρλόβασι, είναι το δεύτερο σε μέγεθος αστικό κέντρο, όπου έχει την έδρα της η Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το Πυθαγόρειο αποτελεί ιστορικό δήμο του νησιού, καθώς εκεί είχε αναπτυχθεί η αρχαία πόλη της Σάμου. Ο Μαραθόκαμπος είναι η τέταρτη σε μέγεθος κωμόπολη, στους πρόποδες του επιβλητικού όρους Κέρκη. Συνολικά 33 μικρά και μεγάλα χωριά, με έντονο τοπικό χρώμα, αλλά και πολλοί μικροί οικισμοί, απλώνονται από τα παράλια του νησιού έως την ενδοχώρα, στην οποία δεσπόζουν οι δύο ορεινοί όγκοι, ο Καρβούνης (υψ. 1.153 μ.) και ο Κέρκης (υψ. 1.443 μ.)

 

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

(Διεύθυνση Καθαριότητας - Ανακύκλωσης) STAND Γ12

Προτεραιότητα για το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ αποτελεί η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος. Ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι συστατικό στοιχείο του πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Το χρωστάμε άλλωστε στους εαυτούς μας, μα κυρίως στα παιδιά μας και στις γενιές που έρχονται.

«Αθήνα καθαρή» στην πράξη:

• Περισσότεροι από 4.500 νέοι κάδοι, μέσα στο 2017, αντικαθιστούν φθαρμένους κάδους και συμπληρώνουν το υφιστάμενο δίκτυο όπου χρειάζεται.

• Περισσότερα από 40 νέα οχήματα, μέσα στο 2017, βγαίνουν στους δρόμους, αυξάνουν τα καθημερινά δρομολόγια αποκομιδής και αποκαθιστούν την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

STAND Α2

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ βρίσκεται στην Νοτιοανατολική Αττική, 17 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 22 χλμ. από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και 22 χλμ. από το Λιμάνι του Πειραιά. 

Αποτελείται από τους τρεις πρώην δήμους Βάρης Βούλας και Βουλιαγμένης οι οποίοι το 2010 συνενώθηκαν. Τα 50 χιλιόμετρα ακτογραμμής που περικλείουν την πόλη σε συνδυασμό με τον ορεινό όγκο και το περιαστικό δάσος της συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον που προσφέρει στους περίπου 70.000 κατοίκους της μια υψηλή ποιότητα ζωής. 

 

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

STAND Δ13

Τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ βρίσκονται στη βορειοανατολική Αττική, στις υπώρειες του Όρους Πεντελικού, από το οποίο πήραν και το όνομά τους (στην αρχαιότητα το Πεντελικό ‘Ορος ονομαζόταν Βριλησσός) και έχουν έκταση 3.600 km2. Αρχικά ήταν συνοικισμός του Δήμου Χαλανδρίου και μαζί αποτελούσαν τμήμα της ευρύτερης περιοχής «Πάτημα». Το 1949 αποσπάστηκαν από το Δήμο Χαλανδρίου και έγιναν ξεχωριστή Κοινότητα, ενώ από το 1990 αποτελούν Δήμο.

Το μεγαλύτερο μέρος των Βριλησσίων χαρακτηρίζεται ως περιοχή αμιγούς κατοικίας. Η πόλη εξελίχθηκε σε σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο, μετά τη δημιουργία της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, του ΜΕΤΡΟ και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου. 

 

ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

STAND Δ1

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου Τουρκοβούνια, που είναι ο υψηλότερος της Αθήνας, με μέγιστο υψόμετρο στα 337 μ., και είναι από τις περιοχές της πρωτεύουσας με το μεγαλύτερο ποσοστό πρασίνου. Καταλαμβάνει έκταση 4 τ. χλμ. και βρίσκεται περίπου 4 χλμ. βόρεια από το κέντρο της Αθήνας. Συνορεύει στα βόρεια με τη Νέα Ιωνία, ανατολικά με τη Φιλοθέη και το Παλαιό Ψυχικό, ενώ στα νότια και δυτικά με τον Δήμο Αθηναίων. Έχει μέσο υψόμετρο 200 μ. και πληθυσμό 59.345 κατοίκους. Δήμαρχος Γαλατσίου από το 2014 είναι ο Γιώργος Μαρκόπουλος. 

 

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

STAND Γ 9Α

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ είναι μια ξεχωριστή περιφερειακή μονάδα της περιφέρειας των Ιονίων Νήσων και ο μοναδικός δήμος της περιφερειακής μονάδας. 

Η έδρα της διοίκησης είναι η ΖΑΚΥΝΘΟΣ (πόλη), η κύρια αστική περιοχή του νησιού.

Πυλώνες χορήγησης.

Ο Δήμος έχει έναν ειδικό ρόλο και ευρύ πεδίο αρμοδιότητας που ξεπερνά εκείνο μιας συνήθους τοπικής αρχής με τρεις κύριους στόχους:

• Nα υποστηρίξει και να προωθήσει τη ΖΑΚΥΝΘΟ ως ένα από τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της Ευρώπης και του κόσμου.

• Να συνεργαστεί με τις τοπικές κοινότητες για να αυξήσουμε τις δεξιότητες, την απασχόληση και τις ευκαιρίες για όλους τους Ζακυνθινούς.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ

STAND Δ10

Το ΙΛΙΟΝ είναι ένας σύγχρονος Δήμος, με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Βρίσκεται στη Δυτική Αθήνα, με έκταση 9.250 στρέμματα και πληθυσμό που ξεπερνά τους 130.000 κατοίκους. 

Η ιστορία του Δήμου Ιλίου χάνεται στα βάθη των αιώνων, με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις παλαιοντολογικών και αρχαιολογικών ευρημάτων όπως:

• Η σιαγόνα του ανθρωποειδούς Graecopithecus freybergi, ηλικίας 6 - 7 εκατομμυρίων ετών περίπου, η οποία βρέθηκε μέσα στο κτήμα της Βασίλισσας Αμαλίας.

 

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ

STAND Γ9

Η ΜΗΛΟΣ είναι το πέμπτο μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Κυκλάδων και απέχει 86 ναυτικά μίλια από την Αθήνα και περίπου 50 ναυτικά μίλια από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο. Έχει επιφάνεια 158 τετραγωνικά χλμ., ακτογραμμή 126 χλμ., 5.000 μόνιμους κατοίκους που το καλοκαίρι ξεπερνούν τους 30.000, 7 πανέμορφα χωριά με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και πολλούς παραδοσιακούς, παραθαλάσσιους οικισμούς. 

Η ΜΗΛΟΣ λόγω της ηφαιστιογενούς προέλευσης του εδάφους της, είναι ένα νησί με ορυκτό πλούτο, απαράμιλλη φυσική ομορφιά, πολυάριθμες και σπάνιες σε τοπίο παραλίες, αξιοσημείωτο πολιτισμό και μακραίωνη ιστορία! 

 

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

STAND Δ4

Ο τόπος, η ιστορία, η παράδοση, η φύση, οι άνθρωποι σας καλωσορίζουν στο ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Με τη συνείδηση του πλούτου της κληρονομιάς μας: 

Πολιτιστική κληρονομιά: Το πνευματικό και το ιδεολογικό υπόβαθρο της Μονεμβασίας. 

«Περιώνυμον άστυ» το ονομάτισαν «νεφοσκεπές οχυρό της Ρωμιοσύνης», η ευγένεια της βυζαντινής μεγαλοπρέπειας: η Καστροπολιτεία της Μονεμβασίας, το « πέτρινο καράβι» του Γιάννη Ρίτσου, το σταυροδρόμι των πολιτισμών ανά τους αιώνες.

 

ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ ΑΕ

Η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ ιδρύθηκε το 1998 και είναι ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας συμμετέχουν οι 12 Δήμοι της περιφέρειας με το μετοχικό κεφάλαιο να κατανέμεται σε αυτούς αναλογικά με την παραγωγή των απορριμμάτων τους.


Η ΔΙΑΔΥΜΑ είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την λειτουργία του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΣΔΑ) Δυτικής Μακεδονίας το οποίο αποτελείται από δέκα (10) Τοπικές Μονάδες Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΤΜΔΑ) και μία Κεντρική Εγκατάσταση Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (ΚΕΟΔ).
Η πρώτη φάση του συστήματος, με την οποία καλύφθηκαν πλήρως οι ανάγκες για την ασφαλή τελική διάθεση των απορριμμάτων μέσω της υγειονομικής ταφής, βρίσκεται σε λειτουργία από το καλοκαίρι του 2005 και έδωσε
την δυνατότητα στους Δήμους της περιφέρειας να κλείσουν πρώτοι σε όλη την επικράτεια, τις 207 ανεξέλεγκτες χωματερές τις οποίες αποκατέστησαν στο σύνολό τους στα τέλη του 2007.

 

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ

STAND Δ3

Το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ λειτουργεί ως αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα το Δήμο Δωρίδος. Ιδρύθηκε το 2012 και έχει 42 μέλη δήμους από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Ουκρανία και τη Βουλγαρία, με φυσικές και τεχνητές λίμνες. 

 

 

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Δ.Φο.Δ.Σ.Α. STAND Γ7

Το ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ δημιουργήθηκε το 2007 με έδρα την πόλη της Θήβας και γεωγραφική περιφέρεια ολόκληρη την Ελλάδα. Η Δικτύωση των Φο.Δ.Σ.Α. είναι βασική προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία τους, αφού μέσα από έναν οριζόντιο σχεδιασμό που αφορά την ενημέρωση, εκπαίδευση, μεταφορά εμπειρίας και τεχνογνωσίας και τη κοινή δράση θα αντιμετωπίσουν περισσότερο αποτελεσματικά τα αναμενόμενα προβλήματα, καθώς και τη διαχείριση των σύνθετων έργων.

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ STAND Α14 / Α15

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ Ε.Μ. Πολυτεχνείου έχει στόχο: 

• Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και σε άλλα τμήματα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων. 

• Την ανάπτυξη προγραμμάτων διδασκαλίας και έρευνας για μεταπτυχιακούς φοιτητές, στα πλαίσια των γνωστικών αντικειμένων του Εργαστηρίου. 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΕΕΑΑ ΑΕ)

STAND Γ3

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΕΕΑΑ ΑΕ), όπως προβλέπει ο Νόμος, έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και εξυπηρετεί σκοπούς δημοσίου συμφέροντος. Ιδρύθηκε από βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις που, είτε διαθέτουν συσκευασμένα προϊόντα στην ελληνική αγορά, είτε κατασκευάζουν συσκευασίες και σήμερα αριθμεί 2.087 συμβεβλημένους. 

Η ΕΕΑΑ οργανώνει το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης για τα απόβλητα συσκευασίας (ΣΣΕΔ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ) σύμφωνα με το Ν. 2939/01. Το εθνικό νομικό πλαίσιο είναι απόρροια των ευρωπαϊκών οδηγιών και υποχρεώνει τους διαχειριστές συσκευασίας, δηλαδή τις επιχειρήσεις που διαθέτουν συσκευασμένα προϊόντα στην ελληνική αγορά, να μεριμνήσουν για την ανακύκλωση των συσκευασιών τους. 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΕΕΠΦ)

STAND Δ15

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΕΕΠΦ) είναι η παλαιότερη Περιβαλλοντική Μ.K.O. εθνικής εμβέλειας. Δραστηριοποιείται συνεχώς από το 1951 για τη φροντίδα και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Έχει ως αποστολή της να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί τόσο τους Έλληνες όσο και αυτούς που αγαπούν την Ελλάδα για τη φυσική κληρονομιά της χώρας μας και να δραστηριοποιείται για την προστασία της. 

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.)

STAND Γ4

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) συστήθηκε τον Μάρτιο του 2000.

Από την αρχή του έτους 2011, με τροποποίηση της συστατικής του πράξης λειτουργεί ως Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α).

Λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με έδρα το Ηράκλειο και αριθμεί συνολικά 17 Δήμους – μέλη, από τους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου αποτελώντας τον μεγαλύτερο Φο.Δ.Σ.Α στο νησί. 

 

ΕΠΤΑ ΑΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΧΟΡΗΓΟΣ VERDE-TEC FORUM

Η ΕΠΤΑ ΑΕ παρέχει υπηρεσίες συμβούλου - μελετητή για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης από το 1995.

Μετά από 23 έτη δυναμικής ανάπτυξης, η ΕΠΤΑ διαθέτει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα λόγω της σημαντικής εμπειρίας στη διαχείριση στερεών αποβλήτων και στον ενεργειακό σχεδιασμό σε τοπικούς/περιφερειακούς φορείς. Έχει υλοποιήσει πλήθος ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων έργων και έχει υποστηρίξει δημόσιους φορείς στην ανάπτυξη και υλοποίηση νέων έργων στον τομέα των περιβαλλοντικών υποδομών. 

 

ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ

STAND Β1

Η ΗΛΕΚΤΩΡ αποτελεί το βραχίονα της διαχείρισης απορριμμάτων του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Είναι ένας πλήρως καθετοποιημένος όμιλος που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας όλο το φάσμα της διαχείρισης απορριμμάτων, ικανοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές και περιβαλλοντικές απαιτήσεις της ευρωπαϊκής και ελληνικής Νομοθεσίας. 

 

ΘΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ

STAND Β 2Α

Η THALIS E.S. έχει συγκροτήσει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα στον τομέα του περιβάλλοντος. Πρωτοπορεί στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας, καθώς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στη:

• Διαχείριση στερεών υλικών & αποβλήτων,

• Διαχείριση επεξεργασίας νερού και υγρών απόβλητων,

• Εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας και χρήση ΑΠΕ στις υποδομές.

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

STAND Γ20

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς», με το διακριτικό τίτλο Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» συστάθηκε το Μάϊο του 2005 και αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό. 

Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η ανάληψη, υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα που προάγουν την οδική ασφάλεια, όπως η μελέτη, η έρευνα, η ενημέρωση και η εκπαίδευση, με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΚΑΪΣΙΔΗΣ ΝΙΚ. ΑΒΤΕ

STAND Β9

Το 2004 η ΝΙΚ. ΚΑΪΣΙΔΗΣ ΑΒΤΕ εγκατέστησε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης την πρώτη μονάδα διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) και ογκωδών αποβλήτων. Ο εξοπλισμός της εταιρείας πληρεί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τις προδιαγραφές ανακύκλωσης και ακόμα και σήμερα αποτελεί πρότυπη μονάδα για όλη τη Νότια Ευρώπη. Η δυναμικότητα επεξεργασίας της μονάδας ανέρχεται σε 350 tn/ώρα δηλαδή 840.000 tn/έτος, ικανοποιώντας όλες τις ετήσιες παραγόμενες ποσότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το υπόλειμμα που προκύπτει από την επεξεργασία των ΑΕΚΚ (ΕΚΑ 17- μη επικίνδυνα) και των ογκωδών αποβλήτων (ΕΚΑ 20) είναι μηδενικό. 

 

ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ

STAND Δ24

Η ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ από το 1993 δραστηριοποιείται στην παροχή τεχνικής υποστήριξης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
Από το 2001 λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα επισκευών ηλεκτρονικού εξοπλισμού και παρέχεται:


• Επισκευή παντός είδους μετατροπέων (Inverter) και ειδικά σε ηλιακούς
μετατροπείς (solar inverter) από πάρκα φωτοβολταϊκής παραγωγής.
• Επισκευή Λοιπού Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού - πλακετών κεντρικών μονάδων θέρμανσης/ψύξης, ηλεκτρονόμων, επαγγελματικών φωτιστικών/προβολέων, τηλεφωνικών κέντρων, κυκλοφορητών θέρμανσης κ.λπ.
• Σχεδιασμός και υλοποίηση ηλεκτρονικών συστημάτων / αυτοματισμών και Ειδικών Λύσεων (customized).
• Επισκευή Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού.
• Προμήθεια μεμονωμένων ανταλλακτικών ή επί μέρους τμημάτων ηλεκτρονικού εξοπλισμού ήδη εγκατεστημένου.

 

 

KENTΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ)

STAND Γ1

Η αρχική Ένωση ιδρύθηκε με το ψήφισμα της 3ης Νοεμβρίου 1927, του Α’ Συνεδρίου δημάρχων της Ελλάδος. Με τα άρθρα του καταστατικού ρυθμιζόταν ο σκοπός της Ένωσης, η διοίκηση και η οργάνωσή της ενώ τέθηκαν οι βασικοί κανόνες για τους πόρους και για την διαχείρισή της.

Η αναγνώριση της Ένωσης σαν νομικό πρόσωπο έγινε το 1929 ενώ ακολούθησε νέο καταστατικό, το 1931. Με αυτό αναφέρθηκε ως «Ένωσις Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος». Το καθεστώς Μεταξά προχώρησε σε τροποποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας της Ένωσης ενώ παραχωρήθηκε και το περιοδικό «Επιθεώρηση Τοπικής Αυτοδιοίκησης» που εκδιδόταν από τον Διευθυντή Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών. 

 

ΜΑNΑΒΙΔΗΣ Α. - ΤΣΕΛΙΟΥ Γ. & ΣΙΑ

STAND Β 7Α

Η G.A. Solutions είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της
WeidmÜller για την Ελλάδα και την Κύπρο την τελευταία δεκαετία.
Εισάγει όλα τα προϊόντα του εργοστασίου, το οποίο δραστηριοποιείται στα
ηλεκτροβιομηχανικά υλικά αυτοματισμού.

 

 

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ AE είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας. Δραστηριοποιείται στην διαχείριση νερού, υγρών και στερεών αποβλήτων, παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ και εξοικονόμησης ενέργειας. Έχει ενεργή παρουσία και σε άλλες χώρες (Κύπρος, Ρουμανία, Αζερμπαϊτζάν, Αλβανία, Κροατία, Μαυροβούνιο).

 

ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ

STAND Γ15

Η ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε στις 25/04/2007 σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 2719-25/04/2007 Φ.Ε.Κ. Α.Ε. & Ε.Π.Ε. 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η εταιρεία μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας της έχει αναπτυχθεί και δραστηριοποιηθεί σε πολλούς τομείς ξεκινώντας τη δραστηριότητά της ως τεχνικό γραφείο κατασκευής και εκμετάλλευσης ακινήτων. Στη συνέχεια επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

ΠΑΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ - ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.

• Διάθεση εξοπλισμού μείωσης του όγκου των αποβλήτων και διαχωρισμός (Τεμαχιστές ξύλου, μετάλλων, πλαστικών).
• Διαχωρισμός (Κόσκινα T rommel, Disc screen).
• Παροχή τεχνογνωσίας κομποστοποίησης βιοαποβλήτων, ζωϊκών και φυτικών υπολειμμάτων. Σχεδιασμός, Αδειοδότηση, Οργάνωση, Εξοπλισμός, Αποκατάσταση δυσλειτουργιών. Διάθεση κόμποστ. Συγχρηματοδότηση.
• Διάθεση εξοπλισμού κομποστοποίησης. Αναστροφείς (Compost Turners), Θρυμματιστές (Shredders), Κόσκινα (Screens), ΄Oργανα μετρήσεων. Κλειστά συστήματα. Μηχανικοί κομποστοποιητές.
• Παροχή υπηρεσιών Management μονάδων κομποστοποίησης.
• Εξοπλισμός διαχωρισμού μετάλλων, μεταλλευμάτων, πλαστικών. Διαχωρισμός και των μαύρων πλαστικών. Τεχνολογία υπερφασματικ

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΠΑΝΔΟΙΚΟ)

STAND Δ14

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) είναι σωματείο. Έχει πάνω από 40 μέλη που είναι οικολογικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Έδρα είναι ο Βόλος. Η διοίκηση ασκείται από την Επταμελή Γραμματεία, στην οποία δεν υπάρχουν αξιώματα. Οι δράσεις είναι πολυθεματικού χαρακτήρα και αφορούν στα δάση, τη θάλασσα και τα νερά, την ατμοσφαιρική ρύπανση, την ποιότητα ζωής, την ενέργεια, την προστασία της πανίδας, τη ρύπανση του περιβάλλοντος, τα σκουπίδια και την ανακύκλωση, την χωροταξία και την προστασία των ευαίσθητων οικοσυστημάτων. Όπου και όταν χρειάζεται επεμβαίνει ακόμα και δυναμικά (ακτιβισμός) για να προστατεύσει το περιβάλλον.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ

STAND Γ11

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ (Π.Ε.Δ.Η.) συστάθηκε το 2011 με τον Νόμο 3852/2010 και το Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.) 75/2011. 

Μέλη της Π.Ε.Δ.Η. είναι όλοι οι Δήμοι της χωρικής αρμοδιότητας της Ηπείρου - συνολικά 18. Τους συντονίζει, τους εκπροσωπεί και τους υποστηρίζει στον κοινωνικό και αναπτυξιακό τους ρόλο.

Σκοποί της Π.Ε.Δ.Η. είναι: 

• η συνεργασία των Δήμων μελών της, 

• η προαγωγή του θεσμού της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, 

• η έρευνα και μελέτη ζητημάτων σχετικών με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την τοπική ανάπτυξη, 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ ΟΤΑ

«Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ» STAND Γ7

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ «Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ» συστάθηκε σε εφαρμογή του Ν. 4071/2012. Ο Φο.Δ.Σ.Α. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕ, στον οποίο συμμετέχουν 23 Δήμοι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έχει την αρμοδιότητα του σχεδιασμού των έργων & εγκαταστάσεων διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας και την λειτουργία των 4 ΧΥΤΑ (Ιστιαίας, Χαλκίδας, Θήβας & Λαμίας). Παράλληλα κατασκευάζει 2 μεγάλα έργα, τον ΧΥΤΥ & την μονάδα κομποστοποίησης στην Φωκίδα καθώς και την Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ

www.4green.gr STAND Δ18

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ από το 2011 και κάθε μήνα, καλύπτει όλη την αγορά της εξοικονόμησης και της ενέργειας. Γλιτώστε λεφτά, Smart Building, Ανανεώσιμες πηγές, Net metering, Συστήματα θέρμανσης-ψύξης & Κτιριακή Αναβάθμιση οι βασικές στήλες του. 

Το 4green.gr (το site του περιοδικού) αποτελεί το απόλυτο Portal ενημέρωσης με πάνω από 150.000 επισκέψεις / μήνα). Ενώ δυναμική είναι και η παρουσία του στα Social media (με 25.000 ακόλουθους)!

 

ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ

STAND Γ23

Η ΣΑΝΚΕ είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία υπεύθυνη για την ανακύκλωση των αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων και Κατασκευών (ΑΕΚΚ) στην Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας και Μαγνησίας.

 

 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ

STAND Α7

Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία συστάθηκε από 93 μετόχους που ασχολούνται με χωματουργικές εργασίες, με έδρα και γεωγραφική εμβέλεια την Περιφέρεια Αττικής.

Εγκρίθηκε με την υπ’ Αριθ. Πρωτ. Οικ. 427/26-04-2012 απόφαση του Δ.Σ του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) και λειτουργεί σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 36259/1757/Ε103/2010 (ΦΕΚ 1312 Β).

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ (Σ.Π.Α.Π.)

STAND Δ8

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ(Σ.Π.Α.Π.) είναι ΝΠΔΔ, ιδρύθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1992 και σήμερα τον απαρτίζουν οι εξής 12 Δήμοι: Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Διονύσου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μαραθώνα, Παλλήνης, Πεντέλης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδος, Χαλανδρίου. 

Σκοπός του είναι η προστασία και ανάπλαση του βουνού μέσω της πρόληψης, καταστολής, ανάπλασης των ζημιών από πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες, χιονοπτώσεις, καθώς και η αναγέννηση των κατεστραμμένων τμημάτων του βουνού. 

 

ΣΥΡΜΟΣ - ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

«ROTOSALˮ STAND Β8

Η εταιρεία ΣΥΡΜΟΣ – ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ "ROTOSAL", είναι πρωτοπόρα βιομηχανία πλαστικών με την μέθοδο Rotational Moulding και ιδρύθηκε το 1994. Από τότε εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της τεχνολογίας των πλαστικών.

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (TEE)

STAND Γ18

Το ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΤΕΕ) ιδρύθηκε το 1923. Είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και στο πλαίσιο του σκοπού του αποτελεί τον τεχνικό σύμβουλο της Κυβέρνησης. Τακτικά μέλη του ΤΕΕ είναι όλοι οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, απόφοιτοι των Πολυτεχνείων της Ελλάδος και ισότιμων σχολών χωρών του εξωτερικού στους οποίους χορηγείται η άδεια άσκησης επαγγέλματος μηχανικού. Το σύνολο των τακτικών μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου σήμερα είναι περίπου 103.016.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press

Η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press εκδίδει 7 μηνιαία περιοδικά, με ισάριθμα ενημερωτικά site στο διαδίκτυο και άλλες ειδικές εκδόσεις. Διαθέτει δικό της ατελιέ, που πέρα από την έκδοση των περιοδικών και τη δημιουργία διαφημιστικών καταχωρήσεων σε αυτά, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε είδους έντυπης ή ψηφιακής διαφημιστικής ανάγκης των πελατών της αλλά και τη δημιουργία εταιρικών προφίλ.

 

 

ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΑΕ

STAND Δ 11

Η ΤΖΟΥΑΝΑΚΗ ΑΕ, εταιρεία αποκομμιδής απορριμάτων, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την καθαριότητα, την συλλογή και μεταφορά αποριμμάτων σε ΧΥΤΑ . 

Η εταιρεία διαθέτει άδειες συλλογής και μεταφοράς στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων, ειδικά οχήματα συλλογής απορριμμάτων και σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού. Διασφαλίζει υπεύθυνη μεταφορά όλων των τύπων απορριμμάτων και υλικών προς ανακύκλωση, επεξεργασία ή διάθεση. 

Παρέχει την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και του λειτουργικού κόστους για τον πελάτη.

 

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΑΦΟΙ ΟΕ

STAND B 2C

Η εταιρεία ΑΦΟΙ Κ. ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΟΕ είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην εμπορία και επισκευή μηχανημάτων ανακύκλωσης μετάλλων (scrap). Με γνώμονα την αμεσότητα και την ευθύτητα, την ποιότητα κι όχι την ανεύθυνη πώληση ανώνυμων μηχανημάτων έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των πελατών αλλά και των προμηθευτών της.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών συστημάτων υψηλής πίεσης λαδιού και διαθέτει οργανωμένο εμπορικό τμήμα ανταλλακτικών όπως: βαλβίδες, χειριστήρια, αντλίες, έμβολα, μαρκούτσια κ.λπ. 

 

ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΥΙΟΙ Ι. ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ & ΣΙΑ ΟΕ

STAND Δ5

Η Υδροηλεκτρική είναι κατασκευαστική εταιρεία με έτος ίδρυσης το 1968. 

Αποστολή της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της επεξεργασίας του νερού και τους βιολογικούς καθαρισμούς των λυμάτων. Ειδικότερα σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά τυποποιημένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού για την επεξεργασία των λυμάτων καθώς και μονάδες φίλτρανσης του νερού για την ύδρευση, την άρδευση και την βιομηχανία. 

 

 

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΑΕ ΟΤΑ

STAND Γ6

Ο Φορέας έχει την ευθύνη της διαχείρισης απορριμμάτων στην ανατολική Κρήτη. Έχει διαχειριστεί σημαντικό αριθμό δράσεων που προάγουν την πρόληψη παραγωγής απορριμμάτων, την ανάκτηση υλικών, την ανακύκλωση και την ενημέρωση των δημοτών.

Μερικές από τις δράσεις περιγράφονται παρακάτω:

• Εγκατάσταση μονάδας ηλιακής ξήρανσης λυματολάσπης, που ήταν η πρώτη εφαρμογή στην Ελλάδα,

• Εγκατάσταση πράσινων σημείων,

 

 

Φο.Δ.Σ.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

STAND Γ10

Ο Φο.Δ.Σ.Α., ο πρώτος και ο μοναδικός πανελλαδικά Περιφερειακός Φο-
ρέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, αποτελεί οδηγό για το σύνολο των
αντίστοιχων Φορέων σε όλη τη χώρα, με αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην
εξειδίκευση και υλοποίηση των στόχων και δράσεων για την προσωρινή
αποθήκευση, μεταφόρτωση, επεξεργασία, ανάκτηση και διάθεση των στε-
ρεών αποβλήτων σε επίπεδο Περιφέρειας. Κύρια αρμοδιότητά του είναι η
λειτουργία και διαχείριση 11 Χώρων Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, 8
Σταθμών Μεταφόρτωσης, που εξυπηρετούν πληθυσμό 2.000.000 πολιτών,
αλλά και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη μείωση και την ορθολογική
διαχείριση των απορριμμάτων.

 

ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ι. & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε.

STAND Β 1Ε

Η Ι. ΦΡΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ είναι Τεχνική/Μελετητική Εταιρεία ειδικευμένη σε θέματα διαχείρισης και προστασίας περιβάλλοντος, ειδικότερα δε στη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων. 

Η Εταιρεία συστάθηκε στις 10/2/1997, με έδρα τον Πειραιά και σήμερα η έδρα της βρίσκεται σε ιδιόκτητο ακίνητο στην Αθήνα.

 

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

STAND Β7

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. είναι το αδειοδοτημένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Φωτιστικών, Λαμπτήρων, Hλεκτρονικών & Hλεκτρολογικών ειδών και έχει εγκριθεί από το ΥΠΕKA. 

Στην ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. συμμετέχουν περίπου 250 επιχειρήσεις Η.Η.Ε. Σκοπός του Συστήματος είναι η συλλογή, αποθήκευση και προώθηση στην ανακύκλωση, των απορριπτόμενων φωτιστικών - λαμπτήρων - μικροσυσκευών, καθώς και η ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη από αυτή.

 

ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ Ν. & Ε.

HALPLAST STAND Δ17

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

Η εταιρεία HALPLAST, που ειδικεύεται στην επεξεργασία πλαστικών πρώτων υλών για την παραγωγή ηλεκτρολογικού - υδραυλικού υλικού, παράγει ευθύγραμμους και σπειροειδείς σωλήνες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό PVC απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, ψευδάργυρο κ.ά.), αυτοσβηνόμενο και χρώματος γκρι.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2024

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2024