Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

aleosolar GmbH

Η aleo solar GmbH είναι κατασκευαστής υψηλής απόδοσης ΦΒ πλαισίων στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας και προμηθεύει ΦΒ συστήματα την παγκόσμια φωτοβολταϊκή αγορά. 

Με περίπου 330 άτομα προσωπικό και με εμπειρία από το 2001, η εταιρεία έχει βαθιά τεχνογνωσία κατασκευής ΦΒ πλαισίων.

 

ALSON AE

Η Alson ΑΕ ιδρύθηκε το 1922 στον Πειραιά. Αρχικά το ενδιαφέρον της επικεντρώθηκε στις μηχανουργικές κατασκευές και μηχανολογικές μελέτες και εφαρμογές. Η πείρα και η πρακτική γνώση που απέκτησε σε αυτούς τους τομείς, υποστηρίζουν, μέχρι σήμερα τη δραστηριότητά της στον χώρο των εισαγωγών και των πωλήσεων μηχανημάτων για τη βιομηχανία, τον χώρο των βιολογικών καθαρισμών και των διυλιστηρίων νερού.

 

B2Green.gr – RunMyProject.gr

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

CINK Hydro Energy k.s.

Η εταιρεία CINK Hydro – Energy k.s. κατασκευάζει μικρούς υδροηλεκτρι­κούς σταθμούς ισχύος έως 7 MW ανά μονάδα και αποτελεί μία από τις λίγες εταιρείες που διαθέτουν παγκοσμίως την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση τεχνικώς ολοκληρωμένων παραδόσεων σε όλους τους σημαντι­κούς τύπους στροβίλων, όπως είναι οι “Crossflow”, “Kaplan”, “Pelton” και “Francis”. Όλος ο εξοπλισμός παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.

 

COMBATT AE

Η COMBATT AE είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας, με πανελλαδική εμβέλεια.
Σκοπός της COMBATT AE είναι η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας καθώς και η επίτευξη των εθνικών στόχων έτσι όπως αυτοί καθορίζονται από την ευρωπαϊκή και ελληνική Νομοθεσία.

 

CORE SOLUTIONS

Η CORE SOLUTIONS ιδρύθηκε στα τέλη του 2004 από Έλληνες expert στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών και των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) με πολύ μεγάλη εμπειρία και πλήθος έργων στο Δη­μόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα καθώς και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Έργα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D).

 

ECO HELLAS Μ. ΕΠΕ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

E-mc2

Η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πύλη για το Κλίμα και την Ενέργεια.
Το e-mc2 καλύπτει όλα όσα αφορούν την επανάσταση της ενεργειακής μετάβασης στον αιώνα της κλιματικής αλλαγής, λειτουργώντας ταυτόχρονα σε δύο αλληλοσυμπληρούμενα επίπεδα: στο ειδησεογραφικό και στο επιστημονικό.

 

ENACT AE

Η ENACT AE είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα διαχείρισης αποβλήτων. Η εταιρεία σεβόμενη απόλυτα την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύει σε νέο εξοπλισμό και τεχνολογίες, λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην προσπάθεια βελτίωσης περιβαλλοντικών αποδόσεων. Παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

 

ENVINOW.GR

Το Envinow.gr αποτελεί μία νεανική πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2018 από φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η συντακτική ομάδα περιλαμβάνει σήμερα 27 συμμετέχοντες από 7 διαφορετικές σχολές του ΕΜΠ, η οποία δεν είναι η μόνη που συμβάλει στο περιεχόμενο. 

 

Fil-eco IKE

Η Fil-eco ικε είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας η 30χρονη εμπειρία στον τομέα Οικολογία - Περιβάλλον συνδυάζεται με την επιστημο­νική κατάρτιση. Ανταποκρινόμενη στο αίτημα των καιρών, την ανακύκλωση, εγκαινίασε νέα επαγγελματική πορεία με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης του περιβάλλοντος. Αντικείμενο δράσης της είναι η μελέτη και η προμήθεια εξοπλισμού για την διαχείριση των απορριμμάτων, σύμμεικτων, οργανικών και ανακυκλωσίμων υλικών.

 

GEPA LIFT

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

GlobiLED

H GlobiLED:
• H GlobiLED είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής φωτισμού LED που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή σωμάτων LED υψηλής τεχνολογίας, με εμπορική δραστηριότητα σε πάνω από 13 χώρες.
• Έχει υλοποιήσει πάνω από 1.700 έργα LED στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και στους μεγαλύτερους δήμους της χώρας:
Τράπεζες, Λιανεμπόριο, Supermarkets, Eργοστάσια, Εμπορικά Κέντρα,
Ξενοδοχεία, Δήμους, κ.λπ.
• H GlobiLED διαθέτει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό, την εκτέλεση και την αποπεράτωση έργων LED μεγάλης κλίμακας.

 

GREEN ENERGY OPERATIONS AE

Η Green Energy Operations παρέχει σύγχρονες λύσεις για τη μείωση των αστικών αποβλήτων μέσω της πλήρους κατασκευής υπόγειων κάδων από υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται αξιοπιστία. Στόχος μας είναι η διαχείριση και ανάπτυξη νέων καινοτόμων τεχνολογιών με βάση τη ζήτηση της αγοράς. 

 

HANWHA - Q CELLS GΜΒH

Έτος Ίδρυσης: 1999
Διεύθυνση: OT Thalheim, Sonnenallee 17 - 21 06766 Bitterfeld - Wolfen, Germany
Τηλ.: +49 3494 6699-0 Fax: +49 3494 6699-199 Web Site: www.q-cells.eu
e-mail: q-cells@q-cells.com

 

Εξωτερικές Υπηρεσίες Πρόληψης και Προστασίας

Η HOME CARE AE ιδρύθηκε το 2000, με αρχικό αντικείμενο υπηρεσιών, την κατ’ οίκον νοσηλεία, επεκτάθηκε στη δημιουργία πρότυπης νοσηλευτικής μονάδας στη Λάρισα (γενική χειρουργική – παθολογική) και το 2001 εισήλθε στην παροχή υπηρεσιών, σχετικών με την Ασφάλεια και Υγιεινή στην Εργασία με τη σύσταση της ΕΞ.Υ.Π.Π. HOME CARE. Η λειτουργία ξεκίνησε με την απόκτηση της σχετικής άδειας Πανελλαδικής εμβέλειας (Αρ. Άδειας: 130610/ 18-10-2001).

 

LANDTEK IKE

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

MASCUS GREECE

Με πάνω 3.350.000 επισκέψεις των αγοραστών κάθε μήνα, η Mascus εί­ναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ιστοσελίδα στον κόσμο για την αγορά και την πώληση βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών.

Βρείτε τα καλύτερα μηχανήματα και φορτηγά στην Mascus!

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτριος Τουρκάκης

 

NORATEX

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

OLYMPIC ENGINEERING

Η Olympic Engineering & Consulting ιδρύθηκε το 2008 από τον ηλε­κτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Α. Ζώη.

Ειδικεύεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην Εξοικονόμιση Ενέργειας.

 

 

OTAVOICE.GR

Η ιστοσελίδα OTAVOICE.GR είναι ένα διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας που έχει βασικό θεματικό πεδίο την τοπική αυτοδιοίκηση, διαθέτει πιστοποιημένη δημοσιογραφική ομάδα, σημαντικό δίκτυο συνεργατών και καλύπτει δημοσιογραφικά όλη την επικράτεια.

 

RAM EUROPE

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

SCIROCCO AE ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η SCIROCCO AE δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξοπλισμούς διαχείρισης αποβλήτων και έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία οίκων όπως τις:

 

SMARTDECON

Η Smartdecon δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό προϊόντων και ολοκληρωμένων συστημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
Κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας μας είναι η ευαισθησία και ο σεβασμός στις αρχές τις οικολογικής, κοινωνικής και οικονομικής βιωσιμότητας για την επίτευξη αειφόρου σχεδίασης.

 

SPATHARAS GROUP

H εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC έχει καθιερωθεί ως μια από τις ση­μαντικότερες εταιρείες στις εισαγωγές - εξαγωγές και το εμπόριο όσον αφο­ρά γερανούς, βαριά μηχανήματα και ανταλλακτικά παγκοσμίως. Με βάση τη διεθνή της αναγνώριση, σημαντικές κατασκευαστικές εταιρείες και εταιρείες ενοικιάσεως μηχανημάτων οι οποίες δραστηριοποιούνται διεθνώς, έχουν αναθέσει στη εταιρεία SPATHARAS GROUP SMPC τον σχεδιασμό του εκσυγ­χρονισμού και της προμήθειας του εξοπλισμού τους σε μηχανήματα έργων.

 

SUNPOWER

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

TechniKald

Η εταιρεία έχει στηρίξει με επιτυχία δραστηριότητες και βιομηχανίες να εναρμονιστούν με την περιβαλλοντική νομοθεσία μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών και έργων προστασίας περιβάλλοντος. Αναλυτικά, η εταιρεία δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:
Μελέτες & Έργα Περιβάλλοντος

 

TEDRA

Η εταιρεία έχει στηρίξει με επιτυχία δραστηριότητες και βιομηχανίες να εναρμονιστούν με την περιβαλλοντική νομοθεσία μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών και έργων προστασίας περιβάλλοντος. Αναλυτικά, η εταιρεία δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς:
Μελέτες & Έργα Περιβάλλοντος

 

TI-SOFT

TiSoft ξεκίνησε το 1988 με τη δημιουργία και υποστήριξη εξειδικευμένου λογισμικού στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Έχοντας αφιερώσει χρόνια, στην παραγωγή τεχνικού λογισμικού, πολλά από τα λογότυπα των προϊόντων μας έχουν καθιερωθεί στην ορολογία του τεχνικού κόσμου.

 

TOMRA Sorting GmbH

You name it – we sort it!
Η TOMRA Sorting Recycling έχει εδραιωθεί σε περισσότερες από 80 αγορές παγκοσμίως και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών διαλογής για το διαχωρισμό ευρείας εκτάσεως πολύτιμων υλικών, στα οποία συμπεριλαμβάνονται πλαστικά, μέταλλα και χαρτί από απόβλητα.

 

UPSOLAR HELLAS IKE

Η Upsolar είναι μια διεθνής εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, παράγει και αναπτύσσει καινοτόμες ηλιακές φωτοβολταϊκές μονάδες (PV MODU LES) με εξέχουσα τεχνογνωσία, εξασφαλίζοντας κορυφαία προϊόντα για το πελατολόγιό της, με αποτέλεσμα τις ασφαλείς και μακροπρόθεσμες επενδύσεις.

 

VERMEER ΕΛΛΑΣ ΕΕ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

www.myota.gr

Το www.myota.gr είναι ένα portal - ψηφιακό εργαλείο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το οποίο απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή εργάζονται στους Ο.Τ.Α. και το οποίο παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν νόμους, Υπουργικές Αποφάσεις, εγκυκλίους, χρηματοδοτικά προγράμματα, προσεχή fora καθώς και οποιαδήποτε διεργασία που αφορά την Αυτοδιοίκηση.

 

ΑΙΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Η Αινεας Τεχνική δραστηριοποιείται στην επισκευή μετατροπέων φωτοβολταϊκών όλων των εταιρειών.
Η επισκευή στους μετατροπείς πραγματοποιείται άμεσα καθώς τα ανταλλακτικά είναι στοκαρισμένα, ενώ μετά την επισκευή δίνεται εγγύηση και γίνεται δοκιμή του μεταροπέα.

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ

Το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Ανακύκλωση Α.Ε.Κ.Κ. Αττικής ΑΕ δραστηριοποιείται από το 2014 στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων και συγκεκριμένα των Απόβλητων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).

 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΕ ΑΝΑΚΕΜ

Η ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2012 ως Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ).
Μετά από επταετή λειτουργία έχει στο δίκτυό της 68 Μονάδες Ανακύκλωσης σε 12 Περιφέρειες και 32 Περιφερειακές Ενότητες, καλύπτοντας το 63% της χώρας.

 

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΠΠΑΣ ΕΕ

Η ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ Γ. ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε (Μάιος 1997) και από τότε εξειδικεύεται στον εξοπλισμό για την τοπική κομποστοποίηση (Κομποστοποίηση στην πηγή) στην Ελλάδα.

Στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και μεταξύ άλλων έχει δωρίσει κάδους σε σχολεία, ιδρύματα, πολιτιστικούς συλλόγους και ήταν χορηγός της ‘‘ECOWEEK ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ‘‘ από την σύστασή της το 2005.

 

ΒΙΟΜΑΖΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ

Η Βιομάζα Αιγαίιου ασχολείται με τη διαχείριση Βιομάζας από πράσινα απόβλητα και υπολειπόμενη ξυλεία και μπορεί να σας προμηθεύσει:
✓ Με κλαδοτεμαχιστές της BUGNO T και των διαφόρων τύπων σπαστήρων.
✓ Με κόσκινα κομπόστ της Ultra deck για μικρές- μεσαίες ή μεγάλες εφαρμογές, μέχρι και τον
✓ Σχεδιασμό και υλοποίηση μονάδων διαχείρισης των πράσινων αποβλήτων:

 

ΓΕΡΑΝΟΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΕ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 
 

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 
 

ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Ο δήμος Ραφήνας – Πικερμίου εντάσεται στην Χωρική Υποενότητα Μεσογείων και έχει έκταση 42 τετρ. χλμ. Βρίσκεται σε απόσταση 27 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, στα ανατολικά του νομού Αττικής (Περιφέρεια Αττικής). Σύμφωνα με το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας χαρακτηρίζεται ως Διαδημοτικό Κέντρο Ευρείας ακτινοβολίας, καθώς και Πόλος Ανάπτυξης Ενδοπεριφερειακής Εμβέλειας με εξειδίκευση στις μεταφορές, τον τουρισμό και την αναψυχή.

 

ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΕ ΛΙΜΝΕΣ

Το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες λειτουργεί ως αστική εταιρεία μη κερδο­σκοπικού χαρακτήρα, με έδρα το Δήμο Δωρίδος. Ιδρύθηκε το 2012 και έχει 45 Δήμους μέλη, από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Ουκρανία και τη Βουλγαρία, με φυσικές και τεχνητές λίμνες.

 

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT - Δράση για τη ν Εκπαίδευση , καταργεί τα σύνορα της τυπικής εκπαίδευσης του σήμερα και εισάγει νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλα τα παιδιά του αύριο.

 

Σχολή Χημικών Μηχανικών Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης & Τεχνολογίας

Η Μονάδα Περιβαλλοντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΜΠΕΤ) συνιστά μία εκπαιδευτική και ερευνητική μονάδα της Σχολής Χημ ικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβ ιου Πολυτε χνεί ου, με πλέον των 40 ετών εμπειρία στην προετοιμασία και υλοποίηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων σχετικών με τη διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων

 

ΕΛΒΑΝ ΑΒΕΕ

Η ELVAN ΑΒΕΕ είναι μια ελληνική βιομηχανία με ιστορία άνω των 40 ετών και το όνομά της είναι συνώνυμο με τον σχεδιασμό και την παραγωγή, εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, πιστοποιημένης ποιότητας σχαρών, καλωδίων και συστημάτων στηρίξεως.

Η ELVAN είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής σχαρών καλωδίων και συστημάτων στηρίξεως. Στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στην Παιανία, που καλύπτουν 11.000 τ.μ. (4.000 από τα οποία είναι η στεγασμένη επιφάνεια), παράγονται πάνω από 4.000 τυποποιημένα είδη.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ

Η Ελληνική Εταρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης όπως προβλέπει ο Νόμος, έχει μη κερδοσκοπική λειτουργία και εξυπηρετεί σκοπούς δημοσίου συμφέροντος. Ιδρύθηκε από βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις που, είτε διαθέτουν συσκευασμένα προϊόντα στην ελληνική αγορά, είτε κατασκευάζουν συσκευασίες και σήμερα αριθμεί πάνω από 2.600 συμβεβλημένες επιχειρήσεις. Στο μετοχικό κεφάλαιο της ΕΕΑΑ συμμετέχει και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (Ε.Ο.ΑΝ.)

Ο Ελληνικός Οργανισμός ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) και πρώην Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π. υπάγεται στην εποπτεία και τον έλεγχο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (πρώην Υ.Π.Ε.Κ.Α.), είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου (ΝΠΙΔ), με πλήρη διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Βασικός σκοπός είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή της πολιτικής για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και των άλλων προϊόντων.

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε. ΑΕ

Η ΕΝΔΙΑΛΕ ιδρύθηκε το 1998 και λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2004, ως συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης του συγκεκριμένου ρεύματος αποβλήτων.

Είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία και από το 2004 μέχρι σήμερα, εφαρμόζοντας το εγκεκριμένο σχέδιο δράσης της, έχει αναπτύξει πλήθος συνεργασιών και δράσεων, με αποτέλεσμα να λειτουργεί και να συνεργάζεται με 8 Κέντρα Συλλογής ΑΛΕ σε όλη την Ελλάδα, εταιρείες λιπαντικών που καλύπτουν κατ’ ελάχιστο το 97% της ελληνικής αγοράς, 44 συλλέκτες που καλύπτουν το σύνολο Συλλογής ΑΛΕ της χώρας, 8 εταιρείες αναγέννησης λιπαντικών στις οποίες προωθείται το σύνολο (100%) των συλλεγόμενων ποσοτήτων ΑΛΕ, πλέον των 40.000 Σημείων Συλλογής καταγεγραμμένα, ολοκληρωμένο δίκτυο συλλογής ΑΛΕ από την Νησιωτική Ελλάδα.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης, εργαζόμαστε με όραμα, σχέδιο και μεθοδικότητα, με επιστημονική επάρκεια και τεχνοκρατική γνώση, προκειμένου να θέσουμε το νησί μας στον αστερισμό της κυκλικής οικονομίας. Προγραμματίζουμε τη διαχείριση των αποβλήτων του τόπου μας με γνώμονα τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, την εθνική νομοθεσία, τον περιφερειακό σχεδιασμό και σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος της Κρήτης. Η προστασία του περιβάλλοντος, η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η αξιοποίηση των απορριμμάτων, η προώθηση της κυκλικής οικονομίας είναι στόχοι ζωτικής σημασίας για την ίδια την ύπαρξή μας.

 

ΕΠΤΑ ΑΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ

ΧΟΡΗΓΟΣ VERDE-TEC FORUM

Η ΕΠΤΑ ΑΕ παρέχει υπηρεσίες συμβούλου - μελετητή για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης από το 1995. Έχει υλοποιήσει πλήθος ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων έργων και έχει υποστηρίξει δημόσιους φορείς στην ανάπτυξη και υλοποίηση νέων έργων στον τομέα των περιβαλλοντικών υποδομών.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ιδρύθηκε το 1981 και είναι ενταγμένο στον Τομέα Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος (ΥΠΠΕΡ) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι τομείς δραστηριότητας του εργαστηρίου περιλαμβάνουν την εκπαίδευση, τη βασική και εφαρμοσμένη έρευνα και την παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα διαχείρισης των υδατικών πόρων και του περιβάλλοντος. 

 

ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ (ΜΟΝΟ ΧΟΡΗΓΟΣ)

Η Thalis E.S. έχει συγκροτήσει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα στον τομέα του περιβάλλοντος. Πρωτοπορεί στο πλαίσιο της κυκλικής οικονομίας, καθώς προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στη:

 

Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Το αρχαιότερο Ερευνητικό Κέντρο στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια
Το Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΙΕΠΒΑ) είναι ένα απο τα τρία Ινστιτούτα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) το οποίο είναι το αρχαιότερο Ερευνητικό Κέντρο στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη και Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων «Πάνος Μυλωνάς», με το διακριτικό τίτλο Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς » συστάθηκε το Μάιο του 2005 και αποτελεί μη κερδοσκοπικό Οργανισμό.

 

ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΕ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΚΑΣΤΡΟ ΑΕΒΕ

STAND Δ24

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ AE

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑTΩΝ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ανακυκλωτών Μεταλλικών Απορριμμάτων ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την προώθηση της χρήσης ορθών μεθόδων ανακύκλωσης μεταλλικών απορριμμάτων με άξονα την εν γένει εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Αντιπροσωπεύει και προασπίζεται τα συλλογικά συμφέροντα των ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη συλλογή, το εμπόριο, την επεξεργασία καθώς και την ανακύκλωση σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μεταλλικών απορριμμάτων.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΠΕΣΕΔΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

Το Εργοληπτικόν Βήμα εκδίδεται από το 1947 και την επιμέλεια της αρθρογραφίας την έχει η ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων). Αφορά σε όλες τις εξελίξεις του χώρου των Δημοσίων Συμβάσεων, όπως νομική ενημέρωση, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.

 

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΤΕΒΕ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΤΕΒΕ δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή του συνόλου του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού υδροηλεκτρικών σταθμών και υδραυλικών έργων.
Έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 800 έργα από το 1953 διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την υλοποίηση των πιο απαιτητικών και εξειδικευμένων εφαρμογών.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Το Εργοληπτικόν Βήμα εκδίδεται από το 1947 και την επιμέλεια της αρθρογραφίας την έχει η ΠΕΣΕΔΕ (Πανελλήνια Ένωση Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων). Αφορά σε όλες τις εξελίξεις του χώρου των Δημοσίων Συμβάσεων, όπως νομική ενημέρωση, πληροφορίες, επιστημονική και τεχνική ενημέρωση, κλαδική και γενική θεματογραφία, παρουσίαση των έργων της αγοράς και των εταιρειών.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ

www.4green.gr STAND Δ18

Το περιοδικό ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΚΤΙΡΙΟ από το 2011 και κάθε μήνα, καλύπτει όλη την αγορά της εξοικονόμησης και της ενέργειας. Γλιτώστε λεφτά, Smart Building, Ανανεώσιμες πηγές, Net metering, Συστήματα θέρμανσης-ψύξης & Κτιριακή Αναβάθμιση οι βασικές στήλες του. 

Το 4green.gr (το site του περιοδικού) αποτελεί το απόλυτο Portal ενημέρωσης με πάνω από 150.000 επισκέψεις / μήνα). Ενώ δυναμική είναι και η παρουσία του στα Social media (με 25.000 ακόλουθους)!

 

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων» βρίσκεται στην πρώτη θέση των προγραμμάτων σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με περισσότερους από 500 πτυχιούχους και 600 ενεργούς φοιτητές στα έξι χρόνια λειτουργίας του.

 

ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ

Η ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία υπεύθυνη για την ανακύκλωση των αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων και Κατασκευών (ΑΕΚΚ) στην Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Μαγνησίας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Κορινθίας, Φωκίδας και Κύνθου.

 
 

ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ

Το Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων ΣΕΔΠΕΚΑΤ ΑΕ είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία συστάθηκε από 93 μετόχους που ασχολούνται με χωματουργικές εργασίες, με έδρα και γεωγραφική εμ­βέλεια την Περιφέρεια Αττικής.

Εγκρίθηκε με την υπ’ Αριθ. Πρωτ. Οικ. 427/26-04-2012 απόφαση του Δ.Σ του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) και λειτουργεί σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 36259/1757/Ε103/2010 (ΦΕΚ 1312 Β).

 
 

ΤΣΑΜΠΑ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ / ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΑΒΕΕ (ATC) δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών εξαρτημάτων και κατασκευών από το 1980 μέχρι σήμερα.

Οι κύριοι τομείς δραστηριοτήτων μας είναι η μελέτη και η κατασκευή:
• Εξαρτημάτων για δίκτυα Ηλ. Ενέργειας & Τηλεπικοινωνιών.
• Εξαρτημάτων Ηλεκτροκίνησης.
• Εξοπλισμού υπαιθρίων χώρων πόλεων.
• Εξοπλισμού και συστημάτων ανακύκλωσης.
• Συστημάτων αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
• Σφυρήλατων και χυτών μεταλλικών εξαρτημάτων καθώς και εξατομικευμένων μεταλλικών και ηλεκτρομηχανολογικών κατασκευών ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015.

 

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ K. ΑΦΟΙ ΟΕ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΑΕ ΟΤΑ

Ο Φορέας έχει την ευθύνη της διαχείρισης απορριμμάτων στην ανατολική Κρήτη.
Μερικές από τις δράσεις του Φορέα περιγράφονται παρακάτω:

• Εγκατέστησε πρώτος στην Ελλάδα Μονάδα ηλιακής ξήρανσης λυματολάσπης.
• Εγκατέστησε Μονάδα Επεξεργασίας Στραγγισμάτων, Τεχνολογίας Αντίστροφης Όσμωσης.
• Εγκατέστησε 4 πράσινα σημεία και 2 Σημεία Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.
• Εγκατέστησε Μηχανολογικό εξοπλισμό Διαχείρισης Απορριμμάτων.
• Εφάρμοσε σε πραγματική κλίμακα το πιλοτικό πρόγραμμα ¨pay as you throw¨, από το 2013 και για τα επόμενα 3 χρόνια.

 

Φο.Δ.Σ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ...

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού «Α.Η.Η.Ε.» εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης «Ε.Ο.ΑΝ.», επίσημο φορέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

 

Διοργανώτρια εταιρεία

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΘΕΣΗΣ 2022

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2022